Brunett i all rätt!Toodli loo! Såhär såg mitt hår ut tidigare idag, men sedan så insåg jag att färgen hade blivit lite ojämn och då skulle jag färga det en gång till i kastanjebrunt(typ mellanbrunt), men mitt hår blev väldigt mycket mörkare(nästan svart)! Har aldrig varit så mörkhårig...

Idag har varit en sådan härlig dag. Började 12.45 och efter skolan så träffade jag flilip, arvid, cissi och elvira på stan=gillas. Kan inte alla dagar vara så att man börjar så sent? (a) Imorgon så blir jag Alice inneboende tills på torsdag, vilket gillas =)

Haha fick just ett sms där det stod: Åhlens 16.00 lördag jag ska tydligen bli kidnappad då^^ låter bra det.

Smooth out the edges, and now it's harder for you to see
I run a bit faster, just because I only wanna be caught by you
Lie awake and restless, waiting for something to come clear
In my deepest mind, you know i'm no longer safe
All the times i wanna cry in your embrace, you make me scared
I only wish you didn't close your eyes as i lie awake
Maggis flirtskola del 3.

Välkommna till "Maggis flirtskola del 3".I det här avsnittet så tänkte jag gå igenom det oftast stressiga momentet: Klädsel och assecoarer. Vad ska man egentligen ha på sig på första dejten? Personligen så tycker jag att man alltid ska vara sig själv, men man kan ju som sagt behöva lite hjälp på traven, så därför har jag komponerat en magnifik blandning av några exempel på klädsel till olika personliga stilar. (Förlåt för att det har dröjt så länge emellan avsnitterna i "Maggis flirtskola" men det är bara för att det tar sån hilma lång tid att göra)

Okay, vi börjar med den tråkigaste klädseln, så trappar vi upp senare^^ Det här är den ända klädseln som jag inte rekomenderar.
Såhär kan du klä dig om du är lite av "En i mängden"(och vill vara det såklart) då finns det inget  mer passande än att ha en "Dagens outfit-outfit".  Klä dig medvetet och håll dig gärna i en gråskala, eftersom det är det säkraste kortet. Låt en tråkig med dyr väska pryda ditt armveck och se allvarlig ut:


Jusste! Jag blev tydligen brunett igår :D

Sådärja. Nu kommer vi till den sportiga tjejen/killen. Älskar du sport, så varför inte visa det direkt? KLä dig i sportkläder och va helst osminkad(vem tränar i smink liksom?)Din assocear är såklart en häftig boll ;)För esteten som  lever i sin egna lilla värld så är sockarna och din favorit-estetiska-redskap de viktigaste assocearerna. Klä dig gärna färgglatt för ett maximalt utrycksfullt resultat =)Yo, är du en riktig cooling med massa homies osv. så kör på den här stilen. Den ända assocearen du behöver är dina coola hanrörelser^^:

riktigt coolt!

Kändes det där alldeles för coolt för dig? Inga problem! Här finns en ball klädsel till dig som går natur, eller helt enkelt bara är en nörd. Här är det balla glasögon, polotröja, helt fel jeans och en naturbok som gäller:Men du kanske gillar natur men mer på ett spirituellt sätt? Du kanske är lite mer av en Waldorfare? Go for this style then! Naturfärgade kläder som gärna får sitta löst och osmidigt. Assocearer till denna outfit är såklart växter:Är du en sådan där sprallig och glad tjej som söker uppmärksamhet? Lugn, jag har tagit fram en personlig klädsel till dig med ;D Ha gärna en färg som får dig att sticka ut(varför inte klä dig helt i rosa;D?) och den perfekta assocearen till det här är pompoms! Du blir garanterad uppmärksamhet^^ :That's it for this time! Enjoy your new outfits singlepeople!


Barabam ba baaaam!SCORE! MVG i tyska, yeeey :D Det gillas^^

Amanda sa idag att jag associerar allt med sex, hela tiden. Då jag tänker efter så sa en kompis det till mig igår också, so it might be true. Då får jag väl ta och skärpa mig.... :( No more sexthoughts for maggis!

nu är det bara 9 dagar kvar till sommarlov<3OMG TAYLOR KMR TILL SVERIGE!

<3

Måste ju såklart visa en bild på hans tvättbräda :]

naaaw

OMG OMG OMG Taylor Lautner(jacob i twlilight) kommer till Sverige till premiären för "Eclipse" i sommar.

omgomgomg, tror ni att jag kommer kunna sova nu? xD


Talking bout far-away lands.
2 mil på 20 minuter(min inte alls trimmade moppe, lallaa) score!

Jag har hittat en sån himla fin låt idag:

So today I wrote a song for you
Cause a day can get so long
And I know its hard to make it through
When you say theres something wrong

So Im trying to put it right
Cause I want to love you with my heart
All this trying has made me tight
And I dont know even where to start

Maybe thats a start

Cause you know its a simple game
That you play filling up your head with rain
And you know you are hiding from your pain
In the way, in the way you say your name

And I see you
Hiding your face in your hands
Flying so you wont land
You think no one understands
No one understands

So you hunch your shoulders and you shake your head
And your throat is aching but you swear
No one hurts you, nothing could be sad
Anyway youre not here enough to care

And youre so tired you dont sleep at night
As your heart is trying to mend
You keep it quiet but you think you might
Disappear before the end

And its strange that you cannot find
Any strength to even try
To find a voice to speak your mind
When you do, all you wanna do is cry

Well maybe you should cry

And I see you hiding your face in your hands
Talking bout far-away lands
You think no one understands
Listen to my hands

And all of this life
Moves around you
For all that you claim
Youre standing still
You are moving too
You are moving too
You are moving too
I will move youYou make my dreams.

God morgon! Idag har jag världens mysigaste morgon! Börjar skolan halv 12 idag, så jag har kunnat sova ut, äta frukost+kladdkaka samt att ta en mega lång dusch samtidigt som jag lyssnat på mig "Upp och hoppa, skaka rumpan spellista", där jag har låtar som "You make my dreams", She's got you high", "Friends" och "naive". Tihi nä nu ska jag snart ta moppen till skolan^^

Haha tyckte den här bilden säger ganska mycket om dagens samhälle:


Adrian tycker jag är pervers.

Haha mamma var lite söt idag vid middagsbordet:
"Men jag förtsår inte det här med hörlurarna, måste de inte in någon stans så att man hör musik? och i så fall, hur kommer då all musik in till den där lilla grejen som kallas mp3nånting?" lololololololol...

Nu ska jag ut och rida Sleipnir i regnet^^ Wihiiii :D Jag älskar regn och hästar, så det blir nog en lyckad kombo :]

Adrian tycker att jag har varit jättepervers idag :( Jag ska försöka skärpa mig litegrann xD

Det var allt för denna gång, toodli loo<3

Titta vad jag hittade xD

Jag hittade en nästan 2 meter lång twilightaffisch i en tidning som jag köpte
 då jag var i tyskland^^
Yey<3 Nu taggar jag den 29 juni som satan!Und jetzt denk' ich zurück, denke an dich,
denk' an unseren Sommer frag mich,
wo du jetzt bist
Wie du jetzt bist und wie du lachst,
wie du weinst
wie du schläfst,
wie du schreist.

Turn it up.
Guten Morgen alla morgonmänniskor!

Hoppas att alla har haft en lika bra helg som mig^^ Nu är äntligen rapport helvetet(förlåt för språket) klar! Jag skrev hela 11 sidor! Det tyckte jag var duktigt gjort av mig och alla andra i min klass. Linnea i min klass sa nyss att det bara är 20 dagar kvar tills sommarlov<3 Härligt eller vad?

Nä nu ska jag släpa mig till klassrummet, hare bäst :]


Jag vågade!!!Jag fattar fortfarande inte att jag vågade! Jag, Magdalena Emma Andersson, dansade magdans på stora scenen, mitt framför alla! Jag blev filmad av flera och visades också på storbildsskärmarna på sidan om scenen. Halva Umeå har nu sett min mage. Jag var så himla nervös att jag knappt kunde andas, men JAG GJORDE DET. JAG VÅGADE! Nu får ingen kalla mig feg på ett långt, långt tag! xD


Underbart underbarn?

Lyssna på detta klick! han är helt stört bra!


Kulturnatta.

Brr jag är verkligen INTE en scen människa. Ush nej. Visst, jag kan stå och prata inför hur många som helst, men när det kommer till någonting som har med mig att göra(typ hur jag sjunger, hur jag dansar eller spelar en roll i en teater) så blir jag hur nervös som helst. Det blir så himla personligt för mig och jag drar alltid slutsattsen då att det jag gör inte är bra alls. Men nu ska jag kanske (om jag inte får för mycket scenskräck) uppträda mitt på den stora scenen, på kulturnatta. Gissa vad jag ska göra? Yes, your guess is right: Magdansa ofcourse!

Kommer jag vara nervös och livrädd? JA.
Ska jag sattsa 100% på en "magdansoutfit": ja, maby i will^^
kommer jag att snubbla, dansa fel, tappa slöjan, eller snurra in i någon annan dansare?: Ja, troligen.... ääähmm jag hatar att vara nervös!Vem jag hade turen att möta i skogen!


Såhär glad är jag nu.

JAAAAA!!!!!!!!!!!! YES! :D Nu ska vi alla hålla tummarna för maggis^^(håll dem så hårt du bara kan ;D)

wihwihwihwiwwaaaaaah haaawaaaahhh :D Springer runt i huset och skriker av glädje just nu! JAAAAA!!
(haha det är inte meningen att ni ska förstå, men jag är bara sååå glad)


Less.määä vad plugg less man blir.... men hade en bra dag idag i alla fall^^ började 13.05 och hade då bara en ända lektion, som var graffiti och det var najs. Men men, Nää nu ska jag fortsätta med mitt skolprojekt -_- mouuusssh tagga lov: JA!

Jag kan tydligen inte flyga!Även fast det finns bildbevis så kan jag tydligen inte flyga, för jag försökte mer än någonsin att flyga ut genom fönstret under nationella i matte B. Så himla obra gick det. Mää f*n också, nu måste jag kanske gå ett helt extra år med matte :@ INTE min dag idag. Men den blir nog bättre snart för jag ska fira en viss underbart söt person som fyller år idag^^ yeey for birthdays :]


En lite annorlunda variant av magdans^^
En vandring till Minerva.Hola bandola! Idag har jag gjort en tripp till minerva(min gammla skola) och träffat nästan alla mina gammla lärare, yeey^^ skulle undersöka högstadietjejer och jag fick kommentaren:"A men guud maggis, varför gör du nått sånt frivilligt? Har du redan glömmt hur hemska tjejerna på högstadiet är?" av jonas. haha.

Hittade också några gammla bilder från tiden då jag virrade runt i minervas korridorer xD


haha mää vad kort jag ser ut bredvid Danne!

måste bara få ur mig: USH FY OCH BLÄ FÖR MATTE B NATIONELLA I MORGON! I HELA 4 TIMMAR!!!!!! Jag känner mig så inte redo...... Men nu ska vi inte bli allt för negativa, det är ju faktiskt snart sommarlov<3
yey nu blev jag glad igen^^


Nu äre dags!Shululu!
Är det inte dags för en "maggis top fem"? :D yes, i thought so too^^

Fem saker som gillas:
Salt och stark mat
Låtar som känns att de är skrivna just för mig(lite ego kanske :P)
Skogen
Busa med filip (a)
Axe(killparfym)<3

Fem saker jag inte gillar:
Svamp(ush smakade av alice mat igår, ushiush)
Alla skolgrejer som kommer som ett berg på slutet av terminen -_-
Människor som ger upp direkt.
Avundsjuka. Ush jag blir väldigt sällan avundsjuk, men då jag väl blir det så kan jag inte stå ut med känslan.
Paddor! Finns det något farligare i denna värld?(Svar nej, eller möjligtvis ormar)

Fem vägledare i livet:
"If the music is too loud: You're too old!"
Inget varar för alltid.
"What goes around, comes back around"
Det finns två saker i livet du inte kan rå för: Kärlek och sjukdom.
Lev varje dag som om den vore din sista

Fem irriterande saker:
Då täcket är vänt åt fel håll.Det går bara inte xD
Ljudet då man öppnar frysen. (Supermega äckligt)
Då jag försöker prata tyska men det inte går
Morgonpigga människor. Eftersom jag verkligen inte är en morgonmänniska.
Kallt vatten i duschen.

Fem allmäna mattips:
Bullens pilsnerkorv innehåller delar av djur som du kanske inte är beredd på att äta.
Norrmejeriers och Valios lättyogurth innehåller gelantin(grisfett), tänkte på vegetarianerna som inte äter gelantin^^
Bara vanlig isbergssallad är inte alls så nyttig och näringsrik som man kan tro.
Beställ inte "Kurz und Lang" i tyskland, om du inte vet vad det verkligen är(Typ ko-tunga och nån annan kroppsdel) :P
Världens nyttigaste frukt är kiwi.

Hejsvejs för denna gång =)

And it finds me,
The fight inside,
Is coursing through my veins,
And it's raging,
The fight inside,
Is hurting me again.Wo willst du hin?
sthm-pics by moi!

Ich lege mich auf den leeren Boden
und ich bete, dass jemand kommt, um mich zu holen
und legte mich in deine warme Umarmung


En envis blondin.

Hola alla moppehjälms-lycko-ostar!
Titta vilken buse jag ska träffa idag! Hittade världens finaste bilder på oss.  ååååhhwwaaahåh vad jag saknar att vara brunett:P tihi.


Nä nu ska envisa Magdalena cyckla 2 mil in till stan, eftersom min kära pappa har slarvat bort min moppehjälm. Haha ibland är jag verkligen "Jag kan själv!" envis^^ Så ser du en envis blondin komma cycklandes mellan streckan Kassjö-Umeå, så är det troligtvis jag, yeeey :DJAJJAMEN<3 "en trosa i en spetsmodell"

Party like an animal!Såhär såg vi ut igår, innan vi drog på en fest som hade temat "Party lika an animal". Jag var en svart katt och filip var en söt liten igelkotte(haha i grått underställ, hur gulligt som helst^^). Man måste ju bju till lite ibland xD

Idag fyller min kära broder stort, så det är ton av fika här hemma. Min mage exploderar snart av tårta, tihi=)GRATTIS grattis grattis<3

Min bakgrundsbild^^Troligen världens sötaste bakgrundsbild präglar min laptop<3 BTW: nu har jag windows 7 och det äger!

Nu har jag fått riktiga sommarkänslor!(äntligen!) Var ute och joggade/promenerade runt den lilla sjön, i Kassjö idag och det var hur härligt som helst. Solen sken och sjön var spegelblank, oush vilken natur-nörd jag är xD tihi^^

Igår hade jag nästan 70 % mer unika läsare än vad jag vanligtvis har och det blir jag SÅHÄR GLAD över! :D yeyeyyye<3 Ni e alla bäst i världen, kom ihåg det.

Kom gärna med förslag/önskningar och komentarer på vad ni tycker är intressant att läsa om(humor, frågestund, min vardag, "maggis flirtskola", tips, magdans- haha ja vad som helst!)

Nä nu ska jag baka toscabullar med mammsen, vilket jag ger tummen upp =) Härligt med en halv vecka: OJA :D Snart helg och det taggar vi!! wihwii.


Ny låt!Määä, jag har hittat en jättevacker låt^^ Den heter "Set the fire to the third bar" med Snow patrol. Inte den gladaste låten men gaaaah vad fin den är! Lyssna på den, you won't regret it ;)
 
And miles from where you are

I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
and sets me down in your warm heartFoto av mig från Lovund(norge).

Maggis flirtskola del 2.

Hejsan svejsan alla kärlekstörtsande singlar!
Är du less på att dra samma gamla repliker om och om igen? "Tjena kexet, står du här och smular" etc...
Idag så får ni ta del av "Maggis flirtskola del 2" Och jag tänkte skriva olika repliker och samtalsämnen som kan hjälpa dig på traven att få din dröm tjej/kille ;) Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska säga till sin inspanade person, men ta bara ett lugnt andetag så kommer jag med lösningarna på dina problem! Har du följt min flirtskola, så har du då redan lärt dig(och förhoppningsvis övat!) vilket ansiktsuttryck du bör ha till denna konversation^^

Okej, spänn fast säkerhetsbälterna, så kör vi igång!

Är du en väldigt framåt och orädd person så passar den här repliken i nästan alla lägen. Sätt gärna handen coolt på ena höften och dra igenom ditt hår med din andra hand(som stockholmsbratsen gör^^) och säg följande:

-Cha cha, Magdalena här i Umeå, på en lördagskväll. OMG!!!! Fett najs bikinilinje/speedoxlinje du har!

OBS! Tänk på att inte låta allt för imponerad av hans eller hennes bikini/speedox-linje, eftersom då tappar du lite av din fräsh-het. Ta också hänsyn till att jag skrev in mitt namn där bara för att demonstrera, så det blir nog mycket bättre om du använder ditt egna namn istället. (men fungerar inte det så kan du ju alltid få låna mitt namn ;))

Känns det där lite för mycket södra Sverige för dig så kan du alltid dra den här lite mer norrländska repliken. Tänk på att bre på allt du kan och se till att du har en öl i handen, en keps långt bak på huvudet och gärna en snus under läppen också, så kommer allt att ordna sig automatiskt. Såhär säger du denna lite mer grövre, norrländska repliken:


-Ja tyck om du lika mycket som de trimmade fanskapet till skoter som ja fått av farsan min.

Tips: Spotta gärna ut snusen efter att du är klar med repliken, så är du redo för lite grovhångel(vilket du garanteras efter that hottiehottie line;D)

 Är du lite blyg av dig? Ja då är du inte ensam! Är du blyg och nervös så kan det vara svårt att komma ihåg replikerna då det väl är dags, så då tänkte jag ge lite tips på olika samtalsämnen som du åtminståne kan nämna lite svagt då du är nära hunken/bruden of your dreams^^ Perfekt va?Here they come:

-Dina underkläder. Nämn något om dina underkläder och se hennes/honoms reaktion. Blir konversationen inte mer än så så finns risken för att du har skämt ut dig lite, men strunta i det! SKÄMS OCH NJUT!

-Prata franska*. Försök dra en fras på franska, eller säg i alla fall "Baguette" så kommer han/hon att smälta framför dina ögon. Väldigt imponerande och romantiskt av dig^^ Ta tillfället i akt och klä dig i en tajt tröja, basker, fixerad mustache och en bauguette som vilar ledigt och avslappnat i din hand. (Varför inte bjuda på lite baguette, eftersom ni nu lix ändå står och pratar flitigt om det? =)) <---min favorit*

-Grrr:a eller morra. Visa dina tänder och gör den vilda minen från "Maggis flirtskola del 1". Alltså visa din vilda sida genom att rynka på näsan och visa huggtänderna. Denna fras/ämne är inte svårt att komma ihåg och därför väldigt praktisk^^ Här kan du även passa på att dölja din dialekt om du te x låter som värsta skåningen.

-Sjung för kung och fosterland! Här gäller det att våga släppa alla hämningar och kasta bort din blyghet. Du har inget att förlora, så sjung det finsate och högsta du kan. Passar till alla stilar och kom igen: Vem gillar inte musik? -nää precis, INGEN. Så detta är egenltigen det säkraste kortet ;) Good luck!

Nu håller jag tummarna för er och hoppas allt går bra. Lycka till och våga!


Hårmodell^^

ÔOoh vad trött och slut jag är nu, efter en hel helg som hårmodell för märket Lanza. Har fått "strawberry-blonde" slingor(jordgubbsröda alltså:P) i håret och lite annat finurligt, men ingen stor förändring egentligen. Jag var uppsättningsmodell, och jag fick en "Romantisk bal uppsättning" om jag kommer ihåg rätt.
Tänkte lägga upp lite bilder på resultatet. Jag räknade ut att de satt i 19 hårnålar i mitt hår, haha.

 


Såhär ser mitt hår ut utsläppt:

 


Honungsdoppad.Idag blir vi två månader<3


Underbar bak-mani.Jag och Fridaaa i nian :]

Kom precis hem från en underbar Frida^^ Vi har baka sveriges godaste muffins idag, yeey :D Men nu mår jag nästan illa av all muffinsmet som jag smaskat i mig xD

Förlåt men GAAAH, jag har nästan 6 TIMMAR SVENSKA IMORRON !!! Hur ska man klara av något sånt?

tihi Filip var lite små gullig av sig i morse (Och stor tidspesimist): Ey, skynda, det är bråttom! Maggis, vi måste dra nu!" (25 minuter innan bussen skulle gå).


"So I got something new to see
And you just gon' keep hatin' me
And we just gon' be enemies
I know you can't believe
I could just leave it wrong
And you can't make it right
I'm gon' take off tonight"


Hur man steeeker i spanien^^


Här kommer ett väldigt värdefullt inlägg till alla som ska spendera en del av sommaren i Spanien: How you shteeker in Spain!För småbarnsmamman: Shteekning a'la utmattad (OBS! slit ut dig till fullo och se till att du får en rejäl bränna i en tomat/kräft-ton innan denna typ av steekning)För Coolingen: Steekning till 100% (armar i kors, solbrillor, häftig bakgrund och nonchalant snegla uppåt)
 


För den som är smått geeky: Och slutligen: Steeka med pappsen^^ (HItta den största, populäraste och mest offentliga yta i den staden du är. Invänta en någorlunda tomhet och ta tillfället i akt och steek med din pappa eller mamma)

Detta var alla mina tips för idag. Förbered er väl nu och Use them wisely ;)


Hårmodell för Lanza.

"Coffesage" var mitt, adrian, alice och oskars företag idag och det gick väl kanske inte sååå himla bra. Några i min klass fick typ 500 kr i vinst, medan vi gick 160 kr back -_- Men men, det var bara "UF för en dag" så nu har vi väl förhoppningsvis lärt oss något i alla fall^^

I helgen så smäller det! Jag, linda, josse och Adrian ska vara hårmodeller i helgen, för märket Lanza. Yeeey, tagga^^ Spännande och se vad jag får för frisyr(hoppas bara inte alltför kort!). Undra vilken färg på håret jag får också xD aja, det bli nog awsome! ;)


Oslipad diamant till frukost!Morsning korsning softpotatitsar.

Titta vilken glading jag hittade!^^ Oh tihi vad gott det var med min favoriträtt till frukost! Saltade jordnötter + fruktyogurth(helst jordgubb). OH DET ÄR SÅ GOTT!! Floppes päron hade köpt det, så nu tycker jag att vi alla ger dom tummen upp =) High five! Det är så gott att hela världen borde få veta om denna oslipade diamant som frukost(That's why i'm blogging about it, daah;)) Jag borde göra en PPT om det och åka runt på skolorna och demonstrera för alla hur gott det är.

"en värld i frid-en värld med saltade jordnötter+jordgubbsyogurth"

RSS 2.0