Självbeskrivningen jag tar med mig imorgon:


Liebes Team vom Hort Telfs Hl.Geist,

 

ich heiße Magdalena, bin 17 Jahre alt und komme aus Nordschweden. Derzeit lebe ich bei einer Gastfamilie in Telfs und besuche die 7. Schulstufe des BRG Telfs.´Ich habe drei Geschwister, die alle älter sind als ich. Ich bin auch schon Tante von 8 Monate alten Zwillingen (zwei Buben) und einem Mädchen, das fast ein Jahr alt ist. Meine liebsten Hobbys sind das Bauchtanzen, Trainieren im Fitnessstudio, Reiten auf Islandpferden und ein bisschen Gitarre spielen. Auch Kuchen backen mag ich sehr gerne.

Ich wohne mit meinen Eltern und meinen beiden Katzen in einem Einfamilienhaus ca. zwanzig Kilometer von Umea.
In Schweden besuche ich ein Gymnasium mit gesellschaftswissenschaftlichem Schwerpunkt  mit ein bisschen Medien- und Kulturunterricht. Nach der Schule treffe ich mich meistens mit Freunden.


Ich bin seit Ende August hier in Telfs. Es war immer ein Traum von mir, Gastschüler zu sein, weil ich mich sehr für Sprachen und andere Kulturen interessiere. Mit einer österreichischen Familie zu leben, hier zur Schule zu gehen und ein ganzes Schuljahr hier zu verbringen, gibt mir viele Eindrücke und Einsicht in die österreichische Gesellschaftskultur.


Es ist für mich das erste Mal, für so lange Zeit von zu Hause weg zu sein. Nach einer Anfangsphase mit Heimweh, sprachlichen Barrieren und so viel neuen Eindrücken habe ich mich nun gut eingelebt und fühle mich wohl hier. Tirol mit seinen Bergen und der Natur gefällt mir wirklich sehr gut. Ich bin überzeugt, dass mir dieses Jahr in Tirol viel bringen wird und ich viel für mein weiteres Leben lernen kann.

Ich freue mich sehr, dass ich bei euch im Hort praktizieren darf und mir Kenntnisse in der Arbeit mit Kindern erwerben kann!

/Magdalena Andersson

hehe tog mig över en timma att skriva dokumentet xDMaggis har överflöd av energi.Tjolahopp!

Igarkväll sa hämtade Jo mig och vi akte till en sportklubb och sag "el classico". Hehe jag hejjar nu pa Barca(mitt ex fel) och Jo hejjar pa Real, sa jag kan ju bara avsljöja att älsklingen min blev ganska brutalt ägd igar, sa nu är han skylldig mig massage xD

Kom hem igar vid 12(natt) eller sa, och da var jag hungrig eftersom jag inte hade ätit nagon middag, sa jag ställde mig och kokade Tirolerknödl mit Rindsuppe som min värdfamiljsmamma hade lagat tidigare under dagen. Kom alltsa ganska sent i säng men har ända haft för mkt energi under dagen. Blir inte ens trött i skolan nu, hehe vad är det som händer med mig?

Imorgon sa ska jag pa möte. Har nämligen fatt jobb pa ett ställe som jag inte kan utala namnet pa xD Ska jobba en dag i veckan som fritidsfröken:) Blir nog kanon!

Nä nu ska jag ta och laga middag till värdfamiljen. Svensk meny blir det ikväll!:)


Svampbob pasta + Oida Taunz!

Haller pa att laga lunch med Martin just nu. Spongebob nudeln mit bolognese star pa menyn^^

Vi lagar maten till en ny partylat i Österrike. Älskar den<3 Haha texten är underbar.

Efter maten ska jag träffa Jo och vi ska aka till Seefeldt och sedan bara dega tillsammans framför tvn :]

Jusste! min värdfamilj köpte ju en hundvalp i Wien och den är hur söt som helst! Tar bilder senare och lägger upp:)

Ouida Taunz, laten som vi hör just nu:
Tammy är här

Vad ska man säga? Jag har funnit en i Österrike som är lika normal som mig:)
1:a Advent idag<3


It's a funny way.


What's up 2 day?

II bambam bu weeeh!

Blev just hemskjutsad av Schatzi. Hehe vi lag och drog oss i sängen imorse och sa säger Jo: "Hum... om 15 min ska jag vara pa ett möte, kanske borde vi langsamt börja vakna".
Tänk om alla kunde vara sa chillade^^

Igar hade jag sammanlagt 10 min vila och ensamhet(vilket är bra för jag gillar inte att vara ensam). Först skola, sedan beställde vi pizza och at med familjen. Akte sedan med Tammi till Inntal center, för hon skulle pierca sig, men salongen var inte öppen sa vi shoppade lite istället. Direkt jag kom hem sa bytte om och joggade/promenerade med Simon. Duschade och blev sedan hämtad av Jo. Först var vi bara hemma hos honom och sedan akte vi till Innsbruck och gick pa bio. Vi sag den nya Harry Potter(=bra). Efter bion gick vi ut pa nattklubb en mini stund i Telfs, men det var inte sa mycket drag, sa vi akte bara hem och myste istället :]

Nu är jag som sagt ensam hemma hela helgen:) Antingen sa blir dagen sa som jag skrev i förra inlägget, att nagra kommer hit och sa gar vi ut sedan och sa sover de över hos mig. Eller sa kanske jag kan följa med älsklingen och hans kompisar till en opening, nagonstans. Tror sangaren "Gossip" skulle vara där. Kan jag följa med sa övernattar vi ocksa nagonstans, men jag tror de inte är sa lätt att fixa biljetter till det. Men aja, far se. Bada alternativen later bra tycker jag ;D

Nä nu väntar duschen pa mig!


Maggis goes gangsta!


Yooo!
Skaffade min cheerdansjacka idag, efter skolan. Hehe den är jättemysig:] Vi har en jättecool dans pa G, med luvor osv.

Ikväll ska jag pa bio med älsklingen och sedan gar vi ut och nattklubbar oss:D

Min värdfamilj aker till Wien över helgen och jag fick inte plats att följa med, sa jag stannar hemma. Imorgon har jag skola(PA EN LÖRDAG!!!), sa jag maste ga upp halv 7... zzrrr far se om jag (pa nagot mystiskt sätt) blir sjuk imorgon (a).
Pa lördagskvällen kommer Eva och Tammi hit och sedan aker vi till en annan stad pa en grej som jag fortfarande inte förstar vad det är. Bara att folk springer runt pa gatan, haha. Efter det gar vi ut och festar loss, för en kille i klassen fyller 17:) Sedan sover Tammi över hos mig(kanske Eva ocksa) och sa ska vi baka kladdkaka pa söndag.

Sahär ser min dans/gangsta/hood ut:
Haha hoppas ni förstar att jag sällan är seriös pa bilder xD


Bom bang bang!Morgen!
Idag akte jag till skolan och da jag kom dit sa fick jag veta att de har 2 timmar Schularbeit(och det skriver inte jag eftersom jag inte far nagra betyg) och efter det sa har jag 4 timmars hal. Sa jag pallrade mig direkt hem och nu sitter jag i köket och myser med varmchoklad och vanlig choklad:]

Tänkte lägga upp lite bilder pa mina inköp fran den senaste tiden. Oftast sa kostar saker samma pris här, som i Sverige. Men en del saker är billigare, som t ex smink och hudvard i vissa märken (och andra dyrare).Harinpackningar, lite smink, örhängen osv.Tva par jeans. 25 €/styck = Nice price.


Hm (a)

Nä nu ska jag kanske ga och baka nagot gott, se en film eller ta ett langt varmt bad. Kanske träffar jag Jo idag ocksa, om han inte jobbar. I eftermiddag ska jag aka med min värdfamiljsmamma och kolla pa olika stall i Telfs, för jag har velat börja rida här nu i ca 2 manader, hehe. Ni vet vad man säger: En gang hästtjej- alltid hästtjej.

Tschüß!


Cold cold, freezing freezing
Got my heart beating beatingDröm tills dina drömmar blir din verklighet.


<3


Att aka som utbytesstudent.


Hoppas Frida inte dödar mig nu da jag laddar upp den här bilden pa mig blogg^^
 Super Hübsch! OJA:) HIttade de bilderna fran när frida var här<3

Heey ey eyiiey.
Idag var en bra dag. Blev hämtad av älsklingen min efter skolan:] Jag har varit här nu i tre manader och da börjar man lämna smekmanadsfasen och mamma(som är halvt psykolog) sa att den här tiden kan vara den allra jobbigaste. Har inte varit sa glad den senaste tiden och de senaste dagarna har hemlängtan varit stor. Grejen är den att jag visste att det skulle vara svart och jobbigt, men jag kunde inte veta egentligen hur det skulle kännas och vara innan jag akte. Det gäller för alla som aker som utbytesstudent och jag antar att det är en av anledningarna till att en del inte vagar aka iväg sahär.

Jag tror inte att vara utbytesstudent är nagot för alla. Men jag tror man kan känna av det lite själv om man tror att man kommer klara av det eller inte. I samma stund som du aker sa lämnar du den vanliga svenskens ungdomsliv(men det är ett äventyr:) ).

Tips om du ska aka som utbytesstudent:
Viktigt är bara om du ska aka som utbytesstudent är att du kollar med din organisation att det är okej om du vill aka hem och hur det da blir ordnat med pengarna. Min mamma berättade att en av hennes arbetskamraters dotter är nu utbytesstudent i USA och hon hamnade hos en kvinna(som bor helt ensam i en liten lägenhet) och i skolan där hon gar sa blev hon erbjuden drogen första dagen. Hon far inte tillbaka sina pengar(ca 70 000) av organisationen om hon aker hem, även fast hennes situation är som den är.
Det viktigaste är att din värdfamilj är bra, och att de intresserar sig för dig och tar hand om dig. Är det inte bra med din värdfamilj sa paverkar det allt annat ocksa(jag vet vad jag pratar om). Kolla innan du aker om det kommer vara möjligt att byta värdfamilj om det  inte skulle kännas bra.
Vaga chansa och lat inte rädslan hindra dig!


Du och jag, vi kan försöka vrida om världen.

Maste först bara bevisa att mitt har typ har fallit bort. Schau wie kort och tunnt det är :( buhuu...
(bilden är tagen före balen i lördags)

 

Kan nog inte vara brunett längre eftersom mitt har inte tal färgning sa bra. Konstigt för vanligtvis sa slits haret mer av blekning, men inte mitt. Gör kanske blonda slingor efter ett tag, sa blir det som min naturliga harfärg och sa behöver jag inte färga det mer. :( Nagon som har ett bra tips pa hur man vardar skadat har? Var da sa snäll och kommentera.

Den där ovana känslan du ger mig
är vad jag alltid önskat mig att känna
<3


"Wir feiern den ganzen Nacht"

Tjingeling!

Turen som jag har sa lyckades Jo fixa en balbiljett till mig igar, yay! Var helt fullsmockat och jag träffade en tjej som bor i Telfs och har varit utbytesstudent i Falun. Det tyckte jag var mega ballt. Min Schatzi har födelsedag idag(fyller 19) sa efter tolv firades det för full rulle pa balen. En helt underbar kväll<3 Det behövdes^^

Jo började blöda da han skulle hjälpa mig, för jag tappade min handväska pa dansgolvet och nagra saker akte ut, och da skar han sig(lag glas pa golvet). Det bara rann blod och han blodade ner "min" handväska(en kompis handväska som jag fick lana). Sedan da vi vaknade upp imorse sa var hela hans knä svullet. Stackarn, sa gar det da man blir gammal (a). 

hehe en kille i klassen fick bära mig lite da och da för mina fötter gjorde sa himla ont efter allt dansande. Men sa ska det vara!

Just nu sa haller jag pa att baka en Kladdis till min älskling, som jag ska ta med mig ikväll till honom:]nom nom nom:)


Hoffentlich.

Förhoppningsvis ska jag pa bal ikväll^^ har ingen biljett och de är utsalda, men man kan köpa de i kvällskassan, sa Johannes ska försöka aka dit tidigt och köpa mig min biljett. Hoppas verkligen att vi far tag pa en biljett.

Ska platta mitt har den här gangen och sota mina ögon i svart svart svart:) Som tur är sa köper de flesta en balklänning per ar och sa använder de samma pa alla baler, sa jag kan använda samma klänning som jag hade förra gangen. 
 
Tänkte att jag skulle sova ut ordentligt imorse, men sa blev jag väckt av att hunden skällde kl halv 8 pa morgonen... -_- Men men hunden är sa söt sa det gar inte att bli arg<3

Gick osminkad igar i skolan och det är verkligen inte manga som gar utan smink till skolan här. Fick nagra kommentarer fran min gästfamilj och i sadana situationer saknar jag min familj extremt mycket. (Mina föräldrar bryr sig nämligen inte om jag har smink eller ej.) Men aja, pa mandag kommer jag köra pa mjukisbyxor i skolan ocksa. Vilket absolut INGA har pa sig här, nagon gang. Behindert.Sa här sag jag ut igar, osminkad alltsa. Enda skillnaden pa bilden, som är fran idag, är väl att jag inte har rört i haret sedan jag vaknade...


Jag höll pa att glömma det jag redan har.


"Ett utbytessår kan fungera som en frigörelseprocess från familjen och livet i hemlandet. Om man står sin familj väldigt nära så kan denna process vara ganska svår. Att lära sig att stå på egna ben är inte lätt, men det går, bara man inte ger upp!"

Vanligtvis sa börjar man inte grata när man far ett mail fran en kompis, men min situation som utbytesstudent fyller inte formuläret för en normal svensk tonarings liv. Hela mitt hjärta är nu alldeles varmt och jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är som har just min familj(min riktiga familj) och att de finns kvar där hemma da jag kommer hem. Samma med mina vänner. De är verkligen helt FANISKA OCH UNDERBARA och jag läängtar sa tills har vi ses igen<3


Jag ska inte glömma igen vad jag faktiskt redan har.

Jag ska inte ge upp.aaarrgg.

Skulle vilja svära av mig en massa men det far man kanske inte göra pa en blogg. eller?

Vill bara ga ut till skogen och leva där ensam nagra dagar.
+mitt har är ocksa helt först
ört nu.

Orkar inte med dem och inte migsjälv heller för den delen.


time for test.

Nu har jag svarat pa ett test för att dryga ut tiden lite grann. Hittade testet pa nagon randomblogg:

Visste du?

att jag vill ha - en balbiljett inför helgen. (Finns bara nagra fa kvar nu)
att min senaste kyss – fick jag i morse:]
att jag lyssnar mest på – folk som jag finner intressanta och bra musik.
att jag pratar – fortfarande inte sa bra tyska :@
att jag inte gillar – när människor rör vid min lugg
att kärlek är – det jag tror mest pa
att jag gillar att – ga runt i min pjamas, äta choklad, styrketräna, rida, dansa till hög musik och att fa kramar:)
att jag alltid kommer att – komma ihag det här aret.
att jag är hemligt förälskad i - Jacob i twilight.
att sist jag grät var  idag, da vi sag en sorlig film under lektionen.
att min mobiltelefon är – För komplicerad för mig.
att när jag vaknar på morgonen – sa blir jag alltid lika förvanad över min alarmsignal xD
att innan jag går och lägger mig – sa lyssnar jag pa musik och skriver ett godnattsms till J.
att idag har jag – fatt skjuts av johannes till skolan, varit i skolan, fatt skjutts av georg hem, ätit och nu datorn.
att jag just nu tänker på – att jag vill ta ett langt varmt bad ikväll och att jag borde prata med Rose.
att i kväll ska jag – träffa simon, ta ett langt varmt bad och sedan sova! (sov bara 4 h inatt)
att i morgon kommer jag – se vad dagen för med sig. Maste köpa en födelsedagspresent.
att jag hoppas – att alla där hemma mar bra och är lyckliga


Har du:

Någon som förstår dig? lyckligtvis ja.
Någon som du saknar? Oja
Någon som du hatar? Ja.
Vem kramade dig senast? caro
Vem pussade dig senast?
johannes
Vem ringde dig senast? johannes
Vem ringde du senast? simon
Vem var hemma hos dig senast? (antar att de menar i österrike) johannes
Vem var du hemma hos senast? johannes
Har du några kärleksproblem? naj
Har du pratat med någon idag? saklart
Har du gråtit idag? ja, sag en jättesorlig film idag i Religionen och jag är lite överkänslig av mig xD
Har du skrattat idag? ja

Jag:

Är singel?
nej

Svär ofta? bara pa svenska och ibland säger jag "Scheiße".
Sjunger i duschen? Gjorde alltid det hemma i Sverige, men här gör jag nästan aldrig det . 
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? jada. Har haft det 2 ggr förut med mina "normala" kompisar. MYS<3
Skrattar åt dina egna skämt? hehe ibland.
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis? ALDRIG.

Har du:
piercingar? jao, naveln och öronen.
Syskon? Sanna, lina och jonas
Jobb? tyvär nej.
För många vänner? kan man aldrig ha<3
Rymt hemifrån? nej
Färgat håret? Jajjamen!
Bra självförtroende? Ibland
Sagt "jag älskar dig" till någon? ja
Varit kär? ja
Gjort något olagligt? hum lalalalla (a) kanske.( Mina föräldrar läser mig blogg xD)
Somnat i skolan? ja. Senast idag^^
brutit ett ben? nyckelbenet?
Tappat bort mig i min hemstad? jajjamen
Sett en fallande stjärna och önskat? japp
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? mjoo
Smugit ut utan lov? nä, tror jag alltid fatt lov av mina föräldrar.
En hemlighet som ingen annan vet? ja.
Sovit en hel dag? tihi ja. för 2 ar sedan hade jag och alice en sovdag tsm :]
Somnat gråtande? ja
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? nej, om man inte räknar sanning eller konsekvens.
Blivit generad inför folk? men ja, det har väl alla?
Varit kär i någon utan att säga det till personen? nej.
Ätit musslor? yesbox
Varit på en festival?ja
Haft ett förhållande i över en månad? ja
Blivit kallad player? ja
Färgat ditt hår svart?nej nej


Vad:
Längtar du till mest just nu? JUL<3 aker hem över jul:). längtar ocksa till helgen.


Ska du göra i helgen? Ga pa bal med johannes, om jag far tag pa en biljett ikväll.
Har du för kläder på dig? senaste modet= mjukisbyxor, underkläder, haret i en slarvig knut och langärmad tröja.
Gjorde du igår? Klippte haret och gick pa bio med min sötnos:]
Ska du göra i sommar? Vara här i österrike till mitten av juli, sedan aka till Sverige och förhoppningsvis kanske jag hinner jobba lite i sverige eller i österrike innan skolan startar^^

Åt du senast? schokomüsli med mjölk. mmm.
Har du för mobil? en väldans kompliserad dator-touchscreen-sony ericsson liknande historia.50 meter fran där jag bor.


Bio, tredje dagen i rad xD

Ikväll ska jag och Johannes pa bio :] Vi ska se "unstoppable" (Ausser Kontrolle). Skriver mer senare.


Har klippt haret idag:)


Redemption.


17 grader i skuggan:)

Var ute och joggade imorse med Eva i shorts och t-shirt, men jag var ända för varmt klädd^^ thihi mamma berättade att de har 2 decimeter snö nu. Stackare.

Jackass 3D= Kanon! en aningens äcklig men ända awsome.

Vilken bio helg jag haft. Var pa bio idag ocksa med min värdfamilj och sag "Goethe"(en tysk film). Visste ni att man kan köpa nachos med smält ost och salsa till bion, och att man kan välja om man vill ha söta eller salta popcorn? Men man kan inte köpa snacks, som i Sverige. Hah, det lärde jag min minsan inte i skolan! :O ;)

Ikväll drar jag till min Pandabärele! Är sa glad att jag har dig<3


Nu har Simon kort har, men förut var det langt och lockigt, men jag fick lov att platta det xD
yay.

Sovmorgon imorgon :]

April Divine-Redemption = saaaa underbart bra.

Godmorgon, godmorgon!

Guten Morgen!
Vilken underbar dag<3


:O:O Timon (I timon och pumba) lever fortfarande! Tog bilden da vi var i "Tiergarten" i Wien.

Naja, nog om Timon och pumba xD

Igar sa lagade jag som sagt tacos med en klasskompis och chillade med henne osv. Senare pa kvällen gick jag hem och somnade direkt jag la mig i sängen, hehe.

2 timmar senare kom Johannes och hämtade upp mig och sa akte vi till Hatting och spelade tv-spel med nagra andra killar. tihi lite smatt nördigt kanske, men att vara cool är inget för mig^^ Jag ägde ut alla med wii, bara sa ni vet.
 Bade jag och Johannes var ganska trötta sa vid 2 pa natten akte vi tillbaka till Telfs och jag somnade hos honom, men blev väckt 3 timmar senare, för han skulle jobba och da kände jag mig tacksam att jag kunde krypa ner i min säng igen och sussa gott, när han hade skjuttsat mig hem.

Idag ska det föresten bli 15 grader VARMT! :D Yayayayay!

Om 2 timmar aker jag till IBK(=Innsbruck) med lite folk för shopping och pa kvällen ska vi ga pa bio och se "Jackass". Tagga! Hittar kanske pa nagot mer ikväll ocksa, om jag har energin för det.

Förlat om det här blev ett lite smatrakigt inlägg, men jag är lite för seg för att ha fantasin att skriva nagot bättre idag^^

Btw: Om en vecka ska jag ga pa en till bal: Stamsball. WIhoooo!


Vad tänkte jag med?

...Magdalena Andersson kom just hem och vill bara dö lite grann. haha maoh vad pinsamt. Aja, fick en gratis hjärtformad pizza i alla fall :)


Mein Pandabärele!<3(simon=människan som star mig närmast här) En del har önskat en bild pa honom(?) Aja hursomhelst, sa far ni det nu:) Megafin bild tihi. Han har en svampbob klistergrej pa bröstvartan^^ bitte
 simon.

Idag, efter skolan, gick jag och at kebab med Luci, Eva och Tammi. Nomnomonom.. Sedan hade jag dans vilket gick ovanligt bra :O Sedan tränade jag lite med simon och at choklad. NOMNOMONOM^^

Morgen ist es äntligen HELG<3 Ska laga tacos med en klasskompis imorgon och troligtvis sova över där. Sa det blir nog inte sa mycket bloggande imorgon, men pa lördag lovar jag att blogga.

Ha det bra och önska mig lycka till, för imorgon har jag ett 2 timmar langt prov i tyska xD

Dream until your dreams come true.Drömmer jag ensam
sa är det bara en dröm
Drömmer vi tillsammans
sa är det början till en ny verklighet.

Trött som bara den. Akte till Johannes igarkväll och glömde bort tiden, sa vid halv 12 pa kvällen sa skjuttsade han mig hem^^ (Ikväll ska jag minsann ga och lägga mig kl 10!!) Har haft en lang dag i skolan och efter skolan fick jag skjuts av Georg hem, tusen tack<3 Sedan joggade jag med Eva i kylan. Kallt men skönt. Muiouiuoium vilken härlig dag!

Imorgon kommer johannes och hämtar mig i min 4 timmar langa rast, och sa hittar vi pa natt. Sedan 2 timmar musik. Inte illa huh? :) Maste skriva ner en massa fakta om Goethe nu, eftersom jag ska halla en 10 min lang redovisning inför klassen, PA TYSKA! (ensam) :O Sa jag vill vara väldigt förberedd och paläst innan det^^


Bästa tipset till en mandagskväll.

mmm vilken underbar mandag! :D

Pratat med Johannes, tagit ett langt varmt bad + ansiktsmask + harinpackning med musik och tända ljus och ätit kaka med Lydia. Inte illa maste jag säga!

Hoppas pa att morgondagen ocksa blir lika underbar<3

Maaooh hihi tänka sig vad glad en annan människa kan göra en :]


Pics by Frida.Vilken underbar människor jag har lärt känna! Caro gräddade vafflor medan nagra andra akte till bageriet och köpte bröd och sa gjorde vi en mega frukost tillsammans.
 Igar var a bissl Zach pa ö3 festen i IBK. Akte med nightlinern till Telfs och gick ut där, eftersom jag var pa väldigt party humör(a). Träffade killarna där och sedan da jag skulle aka hem med Taxin, sa fick vi sta och vänta en timme-_- Men tillslut kom Taxin och sa akte jag till Caro, där de andra tjejerna satt och myste i pjamas:) gick och la mig kl 5 i morse, hehe :P Sa idag ska jag bara dega och äta Kuchen^^ Bev en ganska dyr natt, sa nu maste jag komma pa natt sätt att spara lite pengar pa :P

min sötis är magsjuk, määäh :(

P.S. TACK för era fina kommentarer<3

Italien med Fridus!Här far ni se lite bilder fran min och fridas mini resa till Italien:) Bilderna är tagna med Fridas kamera.

Vad gjorde vi, da frida var och hälsade pa mig?
Söndag: Frida arrived pa eftermiddag och pa kvällen akte vi till Innsbruck och gick ut där. Vi gick ut med Simon och Dani.

Mandag: Akte vi till norra Italien och at lite pizza osv. Pa kvällen kom vi hem och gick ut med nagra andra, här i telfs. hehe vi lärde nagra "swedish jumpstyle".

Tisdag: Jag skjuttsade runt Frida pa min moppe och visade henne Telfs. Vi lagade mat och senare pa kvällen kom Simon och efter det sa sag vi en Skräckis.

Onsdag: 8 timmar shopping och personlig sightseeing i Innsbruck, haha! Sedan träffade vi Johannes och for ut och joggade med honom pa kvällen.

Torsdag: Var vi helt döda(i alla fall jag som är lite smasjuk). Vi gick pa en liten vandring upp i alperna med hunden och tog manga fina bilder. Sedan stack jag iväg en timme till min danslektion och sedan sa rakade vi somna och vaknade typ upp klockan 10, da vi lagade mat och sedan bara pratade och myste resten av kvällen.

Fredag: Frida akte hem tidigt pa morgonen :(

SAKNAR MIN SVENSK<3

Ikväll Ska jag träffa Caro, Niki och nagra till och aka till Ibk pa ö3-fest! :D Taggad? : JA! Festen är megastor tror jag(och dyra biljetter, men ända värt). Sover över hos Carro och sedan sa ska jag träffa Johannes imorgon:)


Nu är jag ensam svensk igen :(Imorse sa akte min kära eisbärele hem:(  Sa nu är jag annu en gang den enda svensken i Telfs, men tagga jul! Snart ses vi igen! :)


Innan vi gick ut(btw sa har jag färgat haret, om ni inte sag det)

Tell me now
Tell me now
Tell me now the way it's gonna burn
You know it's gonna burn
and hurt me the most.just nu...

...just nu har vi precis kommit hem fran italien. min överraskning till Frida var en dag i italien xD Nu är hon i duschen och snart gar vi ut i en klubb i Telfs!

Lagger upp bilder senare!


RSS 2.0