Hakball!


Simon och Dani xD

Pandabärele!

Moi

Extremt snygg bild, jag vet*host* haha.


Hola bandola!

Igar var super! Jag klarade av att dansa i högklackat i över 7 timmar :O. Balen var mega bra, trots att det blev lite drama, men jag börjar vänja mig nu^^ Fick 2 rosor som nu star pa mitt bord och doftar:] Det var lite roligt, eftersom alla (förutom klassen som gjort maturan) hade svarta klänningar och mörkt har, sa jag "smälte in" perfekt ;) maaoh vill aka pa bal ikväll igen, träffade sa manga nya människor o.s.v. Thumbs up!

Simon och Dani kom till mig innan balen och sa stylade vi oss tillsammans. Jag trodde att det skulle ta max 40 min att locka mitt har, men det tog 1 och 1/2 timme! Fast lockarna höll hela kvällen och det var ju kanon:) Da vi skulle aka hem med taxin sa sa taxichaufören när vi ringde, att han skulle komma snart men att det kanske tar en liten stund. 50 minuter senare kom taxin... määh jag var sa kall att jag nästan gick av. Kom hem vid halv 4 och lag och skakade av kyla tills kl 5 i morse(i omställd tid). Och sedan upp kl 8 för att hinna med allt idag innan Frida kommer. Snart kommer Patritcia hit och färgar mitt har kastanjebrunt.

Om nagra fjuttiga timmar kommer min älskade Frida! Nu ska jag njuta och prata svenska nonstop i hela 5 dagar<3


Could you please just do that?

Min favorit party lat är just nu "One(your name)" med Swedish House Mafia. <3

Endlich helg! Wihooo! Ikväll aker jag antingen till Zirl eller gar pa bio i Innsbruck. Tagga bal imorgon! Sedan sa kommer Frida pa söndag<3Har fixat och trixat med datorn, sa nu fungerar min spotify, score!Min balklänning!

Här far ni en liten tjuvtitt pa min balklänning som jag köpt. KUnde inte ta en helkroppsbild, eftersom jag använde webbcamxD(man maste halla in knappen själv) Det var lite för mörkt för i rummet, sa man ser inte den riktiga färgen(mörk men ända klarbla). Först var jag jättenöjd med mitt köp, men nu sa vet jag inte.... Känner mig inte fin i klänningen, men nu är det bara 2 dagar kvar, sa da finns det inte sa mycket jag kan göra at saken :/
Min balbiljett, som jag köpte idag^^ (nu är jag pank!!!) Balen har temat "Pimp my night" haha, för er som brukar se pa MTV.

Hehe vanligtvis sa skulle jag ALDRIG använda en sadan klänning. Jag känner mig megakvinnlig... haha nästan lite för mycket kanske.

Ikväll blir det 2 danslektioner. Först min cheerdance och sedan en timme dansteknik-lektion. Ciao!


bilder fran vandringen.Lite sent, i woas, men bättre sent än aldrig!

lite sammanfattning av de senaste dagarna: i lördags blev det utgang i innsbruck, sedan tillbaka till Telfs och där gick vi ocksa ut(yey jag kmr in pa nattklubbar som är fran 18, tihi). Men i telfs sa blev det för mycket drama för mig...

Igar sa kom Simon hit och vi bakade kladdkaka, sag pa iceage3 och busade runt lite i en lekpark som vi hittade. haha, vi är enormt mogna 17 aringar^^

Idag sa ska jag laga en massa mat. Först ska jag laga lunch med Simon och sedan ska han hjälpa mig laga Tacos till min värdfamilj. Är ju som sagt ocksa ledig idag, hehe:)

Give me some strength for my heart
just enough to heal

Get me back on track again
and help me feel

Give me some shine to blend my own reflection
so I can pretend that it's real

Remind me of how it feels when you're alive
and create me a whole new world, that's not made out of steel.

(Titta vad djup jag blev)

Saknaden just nu av svenskt godis<3


Dubbelnougat... mmm. Världens godaste chokladkaka.

Nötcreme<3 Tyewp det bästa som finns.


Lös/plock godis! Det finns inte här i Österrike :O

Määh... jag pallar inte mer drama :( Nu behöver jag choklad...


Klättra.


Jag och Simon hahahha...

Hejsan hoppsan!

Igar sa var jag pa tomtoms fest i Zirl. Det sparade kanske lite men det var kul ända. I morse sa akte jag direkt fran festen till Innsbruck och klättrade med nagra. Det var lite Zach att aka och klättra efter 3 timmars sömn, utan frukost osv. But i did it!

Ikväll aker jag tillbaka till innsbruck och gar pa en fest med simon. Sa nu maste jag ta och sova lite sa jag klarar av att vara pigg ikväll!;D

godnatt!


Under ytan.Under ytan
Finns stora och små
Under ytan
Finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer
Som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren
Där i botten av oss själva

~

Under ytan
Är vi alla små
Under ytan
Kan en god själ förgås.

Wihoo, wihoo wihooo! Är sa glad att jag är ledig imorron:) Minitränade lite idag, eftersom jag inte hade nagon dans eller danstekniklektion idag, och efter det sa gick vi och at pizza och sedan runt lite hulller om buller. Imorgon sa far ni önska mig lycka till. Jag ska nämligen aka med nagra Mädels till Innsbruck för att hitta en balklänning. Kommer nog vara rätt sa pant efter mitt utbytesar, hehe.
Senare pa kvällen ska jag träffa tomas, och jag vet inte riktigt vad vi gör med he bli nog ba kanon!:)

Nä nu ska jag ga och sova för jag e tjött :]

Gute Nacht!


I hab schon Wochenende!<3


Fina och helt normala bilder^^

Nu har jag helg mina kära läsare! Fredag, lördag, söndag, mandag, tisdag och onsdag är jag ledig:D Wihoooo! :D

Ska snart kanske följa med nagra killar och prova pa park our idag, och sedan mc donalds(vilket börjar bli en självklarthet), men jag vet inte än. Far se helt enkelt.

btw: jag tror inte min engelska och historia lärare gillar mig längre, för nu sa skriker/skäller hon lika mycket at mig, som hon gör med killarna. De andra tjejerna skriker/skäller hon aldrig pa. Inget jag gjorde pa lektionen dög, allt var fel och hon blev sa irriterad pa mig. Jag far dessutom inte lov att ga pa toaletten under hennes lektioner. Hon gillar inte heller sättet jag sitter pa, eller hur jag skriver mina anteckningar. Mysigt värre!


Ett oerhört meningsfullt inlägg.MUMMS! Visst är svenska Marabou kanon, men här finns Milka och det finns en milkachokladkaka(se bilden ovan) med vitchoklad och hela hasselnötter.... guuu wie ein Traum<3 Älskar vitchoklad, för er som var intresserade av att veta det xD Ska köpa med mig 100 chokladkakor innan jag aker hem till Sverige^^

Idag  har jag 4 timmars hal, sa jag tänkte äta lunch och sedan göda i mig en massa choklad och se Eclipse<3

Tänkte ocksa bara säga att nu är det lika kallt här som i mitt kära norrland, och jag tror att snön kommer snart.


Kram!

Everything under the stars is in your arms

Breathe in, breathe out
Tell me all of your doubts
Everybody bleeds this way, just the same
Breathe in, breathe out
Move on and break down
If everyone goes away, I will stay
We push and pull
And I fall down sometimes
And I’m not letting go
You hold the other line
Cause there is a light in your eyes, in your eyes

Hold on, hold tight
If I’m out of your sight
And everything keeps moving on, moving on
Hold on, hold tight
Make it through another night
In every day there comes a song with the dawn
We push and pull
And I fall down sometimes
And I’m not letting go
You hold the other line
Cause there is a light in your eyes, in your eyes
There is a light in your eyes, in your eyes

Breathe in and breathe out
Breathe in and breathe out
Breathe in and breathe out
Breathe in and breathe out

Look left, look right
To the moon and the night
Everything under the stars is in your arms

Cause there is a light in your eyes, in your eyes
There is a light in your eyes, in your eyes
There is a light in your eyes, in your eyes

Mat Kearney- Breathe in Breathe outKom precis hem fran skolan. Hade 2 timmar hal idag, sa da gick jag och killarna i klassen till en pizzeria och efter det ville de ocksa till Mc Donald's. (ja vi kör pa nyttiga stilen här :P) Det hela slutade med att jag hade koala-klistermärken över hela min kropp. ja, haha sa ser mina skoldagar ut här^^

Spelade ganska mycket fotboll idag och fick bollen 4 ganger i huvet. Jag har ju skils ;D Hade psykologi sista lektionen och jag tror jag kommer välja till det som ämne, da jag kommer tillbaka till Schweden, om jag kan. Min psykologilärare har tydligen varit i Boden(I Norrland). Tummen upp för de!

Nu ska jag ta och byta om till mjukiskläder och pallra mig över till Simon, för vi ska cyckla terräng i alperna, hoppas jag har tillräckligt med mod och muskler för det. Aja, far se, man maste ju vaga chansa för att kunna vinna, eller hur? ;)
Social network.


koko!

Kom precis hem fran innsbruck, där jag har varit pa bio med Simon och hans kompisar. Vi sag en film som jag tror hette "social network". Den handlar i alla fall om killen som startade facebook. Var nog inte den bästa filmen jag sett... det kan i och för sig ocksa ha att göra med att jag inte förstod sa myckeet eftersom den var dubbad, men aja :P
Annars idag sa har det var 18ars firande för full rulle. Längtar tills jag blir den som fyller 18^^

Nu e ja tjött och ska ga o sussa xD Schlaf guat!


Nu fattas "bara" klänningen.Var och köpte mina balskor igar. Det syns inte sa bra pa bilden hur de ser ut, men jag är i alla fall helnöjd. Jag har aldrig högklackat pa mig, sa nu har jag 2 veckor pa mig att ga in i dom. hehe far se hur det garr^^ Mina ben ser i alla fall megalanga ut xD

Nu är det som sagt 2 veckor kvar till balen och jag har fortfarande ingen klänning... Har inte heller hunnit köpa balbiljetten än. Mauh jag kommer vara ganska pank efter det här, haha.

I torsdags hade vi cheerleading och american-fotball tryouts i Innsbruck och efter det sa gick vi och shopppade balklänningar, men jag hittade ingen som jag gillade. Var nästan överallt i hela Innsbruck utan att finna nagonting :( Ich hab jetzt volle Stress. Förhoppningsvis sa hittar jag en klänning snart.
 
Inatt var första gangen som jag sov hela 9 timmar sedan jag kom hit(Snart 9 veckor sedan). Nagot utvilad jag känner mig :)

Nu är biljetterna till jul bokade, sa jag kommer hem den 22:a december och aker tillbaka till Österrike den 6:e januari ;D wiiiihiiii.JAAA!! :D

Vem kommer och hälsar pa mig om 15 dagar??? Jo min älskade FRIDA<3 :D Mau vad glad jag är!Hittade lite mer bilder fran Wien:)

Var just ute och joggade med Johannes, sa nu ska jag försöka tina upp min kropp med en varm dusch. Brrr! det börjar bli kallt här nu... :(

Vet inte om jag gar ut ikväll, we'll see. Ciao!Müde.Hade med mig kameran idag och tog lite fina bilder. Har haft en lite överaktiv dag...hehe är sa trött att jag ska snabbt äta nagot nu och sedan ga och sova. Far lära mig italienskan i sömnen^^

Träum etwas süßes!

vart tog tiden vägen?Kom just pa att jag har aldrig riktigt tid för att inte göra nagonting. Igar, efter joggingturen sa hann jag (som vanligt) hoppa in i badet 3 sek innan Johannes fragade om jag ville komma över till honom. Akte da dit och hade mys:] Kom hem vid halv tio och da at vi middag, senare sa ringde Simon och fragade om jag ville med och jogga. Sa ut igen i natten för en joggingtur, men jag var för trött för att jogga, sa vi gick bara en promenad i mitt "lilla" alplandskap.

Idag kom bejbi till skolan, och vi han ses ca 5 min innan han var tvungen att aka igen. Han fick mig i alla fall glad(som vanligt), för dagen var inte sa rolig efter att jag fatt veta en sak... men aja, nu blev det för mycket detaljer.

Snart ska jag luncha med Martin, sedan sa blire filmkväll ikväll istället för igar, och sedan resturang! Maste sa filmen "goodbye bafana" eftersom jag missade en engelska lektion. Dessutom sa ska jag försöka läsa "Faust", för min tyskalärare sa att jag ska halla en redovisning om Goethes liv... pa tyska! Far se hur det gar xD

Fick ocksa en rejäl utskällning idag av min engelska lärare(frau proffesor Porsche). Jag hade börjat äta en mandarin under pausen och hade 3 klyftor kvar da lektionen började och da blev hon...ja, arg.

You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul.


Titta vad som fanns pa laptopen....

.... en inbygd KAMERA! :D ahha sag den förens nu xD Sa nu far ni se min reaktion över att ha en webbkamera:Sa nu mamma kan du inte klaga över att jag lägger upp för lite bilder pa migsjälv! HAH^^

haha fick komentaren igar: "Oh du är en san som alltid hoppar omkring överallt"

Nu ska jag ut o jogga med en klasskompis, sen sa blire filmkväll ikväll med (förhoppningsvis) SImons sällskap:)

Hare!


Gemma Vulgas!Den här laten spelas hela tiden pa varanda nattklubb. En remix av Guettas "memories". Har haft den laten i hjärnan under hela skoldagen xD

maoh... mina mandagar och tisdagar är inte att leka med. Men jag hade i alla fall en rolig lunch med thomas idag^^

Var pa en 7-8 timmars lang vandring igar med min värdfamilj+nagra till. So today it hurts like hell i min rumpa...hehe.


Bättre fredagar far man leta efter!Igar hade jag kanske världens bästa fredag<3 Först skola till 11.40, sedan spelade jag basket med johannes och hans kompisar(samma som jag spelade fotboll med i förrgar). Efter det träffade jag Tammi och sa akte vi till Innsbruck och IKEA. Köpte punschrulllar, kalless-randiga, balllerinakex och nagra tavlor där det star "Skane, Göteborg, Stockholm och norrland<3" . Köpte ocksa 2 toppar für ausgehen. (se bild ovan)

Sedan fick vi skjuts tillbaka till Telfs, och da hann jag bara hoppa i badet innan jag fick ett sms fran johannes att han är pa väg att hämta upp mig. Vi sag först en film hemma hos honom och sedan träffade vi Flo, Matti, Klemens och Kuti och satte kurs mot acapella. Är dödstrött idag, för vi gick ut pa tre olika nattklubbar... hehe men det var kul:) Var för trött för att ga hem(tar ca 30 min bei fuß) sa jag och johannes tog taxin hem.

Ikväll gar jag kanske ocksa ut, eftersom en kompis till en kompis har hyrt hela aca för en privat födelsedagsfest, men jag vet inte om jag är för trött för det(sov 3 timmar inatt). .. far se helt enkelt! :)

Ha en WUNDERBAR helg<3Wie ein träum. Jag och Tammi. Jag vet att mitt leende ser lite smatt spec ut, men jag höll pa att tappa kameranxD

Idag sa kom Johannes förbi och hämtade mig, och sa akte vi till nagot ställe nära Innsbruck och spelade beachvolleyball med nagra av hans komisar. Vädret var sa otroligt underbart idag! Helt klart bikiniväder. Vi spelade ocksa lite fotboll och som vanligt sa rakade jag göra illa nagon. Varje gang jag spelar fotboll sa gör jag alltid illa nagon... men jag gjorde mal 2 ggr*stolt*!
Efter det sa skjutsade Johannes hem mig och sa fick jag kasta mig pa moppen och aka ner till "Inntalcenter" för att träffa tjejerna i min klass. Provade nämligen idag att dansa med dom, i deras dansgrupp. Jag tror jag ska fortsätta där. Det är megahäftigt, för de är inte som cheerleading, utan det heter cheerdans, men vi kommer dansa mellan stora fotbollsmatcher osv. Koolt eller hur?:)

Imorgon ska jag först aka till IKEA<3 efter skolan med Tammi och Lucia, och sedan ska jag kanske pa bio med Johannes och sedan gar vi ut i Aca(klubb i Telfs). Läängtar tills helg!<3 OJA!

Nä nu har jag lovat att laga middag at familjen, sa I better get started^^


Bättre sent än aldrig!Hej och förlat! Jag vet att uppdateringen har varit megadalig den här veckan. Ska skärpa mig. Jag tänkte i alla fall svara pa era fragor nu:) Jag hade fatt fragor i tidigare inlägg, men det var svart att hitta igen dem, sa är det nagot ni undrar eller vill fraga sa kan ni lämna kommentaren i mitt tidigare inlägg:)

Hur kom det sig att du valde Österrike när du bestämde dig för att bli utbytesstudent? :D Svar: Jag ville till ett tysktalande land och Österrike verkade helt enkelt mest spännande. Fick bara bra känslor om Österrike<3 And i still have! Österrike är underbart, särskillt Tirol, där jag är.

Vad är den största skillnaden/likheten mellan österrikare och svenskar? :) Svar: okej, börjar med skillnader:
1. Här är manga mycket mer konservativa.
2. Folk är väldigt avslappnade här jämfört med i Sverige.
3. De flesta verkar väldigt stolta över sitt land och sin kultur.
4. Österrikare tror jag visar mer respekt för de man inte känner.
5. Jag har känslan av att killarna här anstränger sig mer för tjejerna( pa ett positivt sätt) , alltsa uppassar sina tjejer mer än i Sverige. Samtidigt som det ocksa känns som det finns aningens mer players här^^
6. Tjejer är inte lika "ideal hettsiga" här. Allsta, alla gar inte runt med Kenzas kläder och modebloggar om dagens outfit.

likheter:
1. Man är ganska öppen i bade Österrike och Sverige
2. Här sticker inte allt för manga ut sa mycket, och Sverige är ju lilla landet lagomt.
3. Känns lite som om bade ungdommar i Sverige och Österrike vill vara lite som USA. Vet inte hur jag ska förklara det, hehe.


Hur gick det med din pojkvän? Svar: Ja det gick helt enkelt inte alls.

Vad hände? Svar: Kärleken var inte tillräcklig för avstandet.

 Hur känns det nu? Svar: Först kände jag mig ensammast i världen och ville bara aka hem... men nu känns det bra, jag har ju Johannes :] 


Varför Emma? .p
Svar: Jag vet faktiskt inte varför alla kallar mig Emma här! Men jag tror att rektorn maste ha trott att mitt andra namn är mitt första namn, för pa klasslistan osv sa star det Emma. Nagonting i pappersväg gick fel^^

Och pratar du mest bara tyska/österrikiska eller engelska? :) Svar: Nu pratar jag mest tyska,(eller snarare FÖRSÖKER prata tyska) men förut sa pratade jag mest engelska eftersom jag inte förstod sa mycket alls xD


Postat av: Frida , Visst kan jag komma lördagen v. 43? ;D
Svar: JAAAA! KOMSI KOMSI komsi komsi <3

Känns det bra att du har så mkt tyska?
Svar: Ja, även om det ibland är trakigt sa blir allt här mycket lättare för mig om jag lär mig tyska snabbare. Sa ja, det känns bra:)

Sa det var allt för den här gangen:) Nu ska jag ga och ta mig ett "EntspannungsBad", bis bald!

´Var utestängd i 3 timmar igar -_-
FRAGESTUND!!!


(Fick mitt SkolID idag, och upptäckte att jag fortfarande heter Emma här^^)

Hallojsan! Nu är det dags för en fragstund.

DAGS ATT FRAGA MIG ALLT NI UNDRAR! Allt mellan himmel och jord :)

Kom ihag att ingen fraga för dum!

(Jag lovar att jag svarar pa allt)


RSS 2.0