lol..

haha värt att jag hade 67 unika besökare igar men bara en person ställde en fraga^^ Men men, what can i do, lägger nog ner min "fragestund" nu.

Svar i alla fall pa nagons fraga om jag kunde lägga upp en bild pa Johannes: Jag har egentligen bara en dalig bild pa honom och da ser man han inte sa bra heller, men jag lägger upp den ända och sa ska jag försöka ta en till bild ikväll av honom hehe :)<3

Sedan sa har jag kommit pa att jag har utvecklat ett farligt beteende! da jag far hemlängtan och blir lite överkänslig osv (som t ex idag) sa gar jag och köper mig en massa saker. Idag efter andra lektionen, da jag har 4 timmars hal, sa gick jag och handlade labello, en massa kläder och choklad. Farligt, eftersom jag gärna vill ha kvar mina fickpengar till helgen.


Kommentarer
Postat av: alice

OCH VAD HÄNDE MED GODISFÖRBUDET?!?! (Bara undrade sådär, men blev ganska glad när du sa att du var och köpte choklad för jag lät behöva köpa mängder av choklad när jag kommer att ha och snyftäta på på planet hem igen)... jag måste få hjälp att översätta den där jättefina tyska låten sen också. "Geile Ziet":)

2011-01-19 @ 12:41:07
URL: http://engladflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0