Stockholm.

Tjingeling bloggen! Kan hända att jag har lyckats vänja mig lite mer nu vid att bo här, fast jag har fortfarande inte packat upp mina saker, för det känns som om jag bara är här hemma och hälsar på, som jag gjorde över jul och påsk^^ Men men, en vacker dag ska jag väll börja förstå hur läget ligger till.

Den veckan som jag nu varit hemma så har jag hunnit med att gå på 2 jobbinterjuver, gått ut för första gången på krogen(i Sverige såklart;) ), träffat släkten, åkt till stugan, träffat bästa kompisen, firat min födelsedag, träffat min bror, blivit bjuden på bio av Adrian, haft picknick i parken med mamma, tagit första doppet(i sverige), träffat tyskar som jag pratat tyska med, blivit fullproppad med mat av min mormor osv <3 Och nu bär de nya äventyren av till Stockholm, med HELA familjen! Den ända gången som hela familjen är tillsammans är vanligtvis bara på julafton, så ger tumen upp för att alla följer med nu! :D
Sedan så har Hannes bokat flygbiljett! han flyger till Stockholm redan på fredag, är där med oss några dagar och sedan åker vi till mig(Umeå, Kassjö) så får jag visa honom Sverige och där jag bor xD LÄNGTAR!


Yey snart får jag en österrikare på besök! <3


Konstig känsla.


En bild från i början av mitt utbytesår.

Det känns så galet konstigt att vara hemma. Kan inte beskriva det... men är ändå glad över att äntligen få träffa familjen, mormor och morfar, mina katter och kompisar och att FÅ SOVA I MIN EGNA SÄNG<3 Ska gifta mig med min säng när jag blir stor!Hejda Österrike!


Väskerna är packade, ska försöka smuggla med ett extra handbaggage, och försöka komma undan med 2 kg övervikt pa den stora väskan, wish me luck!

Imorgon är jag i Sverige, vilken konstig känsla... men jag längtar till att fa träffa alla där hemma igen :D

bis bald!Abschiedsparty!


Mina helt underbara vänner här hade gjort en överrasknings-avskedsfest at mig igar <3  Kan inte beskriva med ord hur svart det känns att lämna allt och alla här!!


<3


The ocean rolls us away.Tjingeling!

Hade en drömliknande dag igar. Först 3 timmar skola, sedan kom Hannes till skolan och hämtade upp mig, sa akte vi till en resturang och at pizza. Efter det akte vi till "Imst"(=en idyllisk stad i närheten) och shoppade. Eller ja det var snarare mest Hannes som shoppade, eftersom jag hur som helst inte kommer ha nagon plats i väskan, som jag snart maste börja packa :O

Vädret var sa fint sa senare gjorde vi en utflyckt till "Blindsee"(där vi var förra veckan). Det är sa galet vackert där! Vattnet är turkost, med ganska höga berg och skog runt omkring, och vi var helt ensamma där. Traumhaft!

Idag har jag varit och grillat med klassen och jag far se hur jag gör senare idag, kanske aker jag med nagra till ett utomhusbad, Ich lasse mich überraschen!
Mr.Saxobeat
Every move is magic.Nagra bilder fran igar^^ Var sjukt kul, men jag tappade hela tiden bort de andra, sa var kanske sammanlagt 10 min med de jag akte dit med xD Men som tur var sa hittade jag alltid nagon annan pa vägen som jag kände och dansade med, tihi. Blev ocksa hela tiden bortrövad, genom att killar kom och lyfte upp mig pa deras axnlar och dansade iväg med mig(da tappade jag bort de andra, igen!)

6 dagar kvar...!


School's out party!


Ikväll bär det av till Ötzal, med förfest hos Fabian och senare "School's out party" i AREA47 :D Taggad? OHYEAH!Teater time!


Var pa teater igar med Hannes, hans mamma, farbror och kusin. Sjukt rolig teater! Tydligen sa är det sa i Österrike att det oftast finns sma teatrar i de flesta byarna.

Idag aker jag till Innsbruck med Tammi för att shoppa loss lite grann. har tänk att köpa med mig en massa smink till Sverige, eftersom det är 3 ggr sa billigare här^^
Senare ikväll aker jag till Hannes och aker med hans mamma till Mieming och kollar pa hans teaterföreställning! Är nyfiken hur den är xD

Haha lagade precis en ganska konstig lunch: Ris, med sas, rädisor och äggröra.

 
Barnen pa fritidset, där jag jobbar, hade ritat födelsedags-täckningar till mig och min chef gav mig en födelsedagspresent <3 Blev jätteglad och gick runt och pussade pa alla barnen :D

Förlat om det här inlägget kanske blev lite förvirrande..


RSS 2.0