Fruity nails!


Efter skolan, innan jobbet, köpte jag snabbt nageldekorationer i form av sma söta frukter xD Juicy! 
I dag har det varit världens oväder: Aksa, regn och hagel. Var tvungen att stanna en timme extra pa jobbet eftersom det var omöjligt att aka hem med moppen i ovädret!

Hinner inte skriva mer nu eftersom Hannes kommer vilken sek som helst xDThe sun tries to kill the moon<3Min eftermiddag har varit som en dröm<3 Efter skolan kom Hannes och hämtade mig och sa akte vi till en sa sjukt underbart vacker sjö med slott, höga berg runt omkring, öar och vattenfall m.m. Traumhaft! Vi hyrde en trampbat och chillade i solen ute pa sjön:) hoi tänk om varje mandag kunde se ut sa?
Bollywood glory!
Gardagen sag ut sahär:
Genrep klockan 3, vilket betyder att innan dess akte jag och handlade harnalar till peruken och gjorde mig i ordning.

Efter genrepet klistrade vi pa vara peruker och lösögonfransar(som vi var tvugna att ha, och jag kan säga att det var första och sista gangen jag hade pa mig lösögonfransar!) och sminkade oss. Min danslärare sa att vi skulle översminka oss eftersom ljuset pa scenen gör sa att man nästan inte ser sminket, sa jag sag nästan ut som en transvestit när jag var färdigsminkad. Ni ser själva pa bilden ovanför, där jag star ensam i mitt blaa linne. Kände nästan inte igen migsjälv xD

Halv 7 pa kvällen började föreställningen och 2 timmar senare var vi klara. Eftersom jag var sa nervös, sa är jag glad att jag klarade av det! :D Jag dansade ett magdanssolo i mitten av laten och jag var sa nervös att jag inte längre kommer ihag hur jag dansade!

Efter det sa gick jag hem till tammi och duschade och sa gick vi pa en förfest med Eva och efter det ett snabbt besök pa McDonald's, eftersom jag var megahungrig och slutligen hamnade vi pa en klubb i Telfs.

Pjuuuuhhh idag är det inte sa fartfyllt för min del. ska bara vara ensam hemma och dega eftersom min söndags"Let's chill together"- kompis är pa handbollsturnering.


 


Hall tummarna för mig!


Det är nu det gäller. Överallt i Telfs hittar man stora plakat som berättar om kvällens dansföreställning, biljetterna är utsalda och om nagra timmar börjar min "Probe" och vid halv 7 ikväll börjar föreställningen!

Nervös?

JAAAAAA! Verdammt scheiß nervös!


Ikväll kommer en prins och räddar mig!"Jag hämtar upp dig ungfär halv nio ikväll, sa aker vi bara bort nagonstans där vi kan se solnedgangen"aaah livet är ibland helt enkelt bara underbart<3


Chillig eftermiddag!


Har varit vid floden "Inn" och chillat idag efter skolan med Hannes :)


Kunglig pose!

BTW: Bion igar var awsome :D


Flucht der Karibik 4!Rubriken är vad "Pirates of the carribean" heter pa tyska xD Ikväll ska jag nämligen pa bio och se den nya piratfilmen i 3D, jippie! Kärlek till bio<3

Huuuoouh Det är sa varmt här nu att jag till och med svettas i skolan! fräääscht. Fick en kommentar idag av en BRUN ÖSTERRIKARE som sa att JAG har blivit brun! :D LYCKAAA!!! :D


Yeah! Jag listade ut det! :D

Jippie! Nu kan jag ladda upp youtubeklipp pa bloggen! :D Tänkte ladda upp nagra latar pa tyska som jag tycker är bra:


Egal was nur mach dein Ding.
Doch bei dir
fließt Gift durch deine Venen
ich wurd geblendet durch dein so
falschen Scharm
deine so kalte Art
macht dich leider wieder so
was von arm
ja das Schicksal hat uns zwei vereint
und alles was mal war
ist seit Monaten und Tagen nicht mehr da.

Und ich denk nur an Schmerz und Hass
doch ich hab was gelernt mein Schatz.

Snyggt.Vacker bild fran i fredags eller hur? xD Jag skulle göra en cool pose och kasta med haret, men jag lyckades inte se sa cool ut som jag hade föreställt mig! tihi

Igar var jag bara hemma pa kvällen eftersom jag har blivit lite less pa att ga ut pa krogen. Det var nog första gangen under mitt utbytesar som jag spenderade en helgkväll hemma med värdföräldrarna! Men, men... bättre sent än aldrig^^

Idag har jag bara chillat, ätit Topfenstrudel och solat lite och snart kommer Hannes hit och chillar med mig :)


That kind of person that'll mess up your head.


Har haft fullt upp den senaste tiden. Igar var det grillning efter skolan och sedan akte jag shoppade lite med Tammilein och efter det akte vi till henne och sa färgade jag hennes har och sa gjorde vi oss iordning inför kvällen. Senare sa gick vi först ut och at pa en resturang och efter det akte vi pa en försfest och sedan bar det av till en cluuuub i Seefeldt:)

Ikväll har jag ingen lust att ga pa krogen, sa det blir bara att hänga med värdfamiljen och grilla tror jag.


haha min värdpappa^^
Tjött och nöjd:)"Thor" 3D var guuuut! Vad jag tycker är helt underbart, i Österrike, är att man kan beställa nachos med salsa och varm ostsas pa bion, isn't that great? :D

Idag akte jag, hannes, eva och benni till Mieming och badade(i ett utomhusbad) eftersom vädret var sa fint. Men nu är jag trött som bara den, eftersom jag inte sovit sa manga timmar den senaste veckan, saa ikväll ska jag bara dega och jäsa!


Bio ikväll!


Heee Süße!
 
Idag har jag kämpat för att överleva skoldagen, gjort en trevlig utflykt och spelat minigolf med barnen pa jobbet, ätit en massa choklad och snart aker jag till Innsbruck för jag ska pa bio ikväll och se "Thor". Jippie! Älskar bio<3Dream until your dreams come true<3


Seaside.

Hjälp.

Har haft en helt underbar helg... Jag trivs sa bra här nu och om mindre än 2 manader aker jag hem! HILFE!
Vad konstigt det kommer bli... Hittade en bild av mig fran förra sommaren när jag var i Spanien. Saknar värmen gaaalet mycket!(det har blivit iskallt här nu!)
En present till alla läsare!Börjar den underbara dagen med att lägga upp en bild pa Jacob, och sa tänkte jag tippsa er om att söka pa "Friday" pa youtube, sa far ni en lat som aldrig kommer lämna tankarna, tihi xD


Written in the stars<3Med tarta till frukost kan dagen bara bli helt underbar <3
 
Nu ska jag mysa lite:] och sedan bär det iväg till dansen och senare ikväll aker jag med värdfamiljen till Innsbruck, för vi ska ga ut pa nagot speciell resturang, där man maste beställa 2 dagar innan, vad man vill äta. Nomnomnom!

Vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga i helgen, eftersom jag kommer ha ganska fullt upp.

So wird Maggis Wochenende ausschauen:

Fredag= Skola 2 timmar, sedan jobbar jag kl.12-17.00. Pa kvällen blir jag hämtad av Hannes och sa aker vi till honom(Han bor nagra mil härifran, tror jag) och sa hittar vi pa nagot.

Lördag= Aker till Innsbruck med tjejerna för att storshoppa. Ett besök pa IKEA vill jag ocksa hinna med! Sedan pa eftermiddagen och kvällen sa blir det födelsedagsfirande.

Söndag= Match, vilket betyder att jag maste vara där och cheerleada och ha ännu en uppvisning... nervöst!


<3Skulle vilja bränna upp all intolerans i världen!


Pa föreläsningen, som jag var pa idag, sa diskuterade vi om Asyl sökande fran afrika i Österrike osv. 2 killar som ocksa var där var helt störda i huvudet. Jag menar alla far ju ha en egen asikt, men de sa saker som att "Ja men de asylsökande far ju ta och skylla sig själv att det kan ta 6-7 ar för dem att fa ett besked", "Vi borde skicka tillbaka dem direkt, för de bidrar ju knappast med nagot, de betalar inte ens skatt".... AAARGHH. Tror de verkligen att det finns de som bara flyr fran sitt land för att det tycker det bara är en rolig grej eller vad?

För de som inte visste det, sa kan man söka asyl i ett EU-land av grunder som att man blir förföljd i sitt land eftersom man tillhör en annan social grupp(Homosexuella i muslimska länder tex), om man är dödsdömn i sitt egna land, om man inte blir behandlad med männskliga rättigheter, om man inte kan bo i landet pga att en naturkatastrof har skett eller att man är i fara i krig/inbördeskrig, om man blir torterad, utnyttjad, osv.

Jag förstar ärligt talat inte de som stöttar SD(Sverigedemokraterna, skrev först fel xD ) i Sverige. Jag tycker det är sa himla sjukt av människor att inte ens ge andra en värdig chans, bara för att man själv har det sa himla lätt och bra, och tror att man pa nagot sätt har förtjänat det mer än andra som inte har det lika bra. Man kan inte styra i vilket land man kommer födas i, vilken hudfärg man kommer ha, vilket sprak familjen kommer att lära en osv. Och tänk om det vore tvärt om? Tänk om Sverige hade inbördeskrig och var ett av det fattigaste länderna i världen. Tänk om vi inte kunde fa jobb lika lätt för att vi har svenska namn och ljus hy? Skulle vi ha mer förstaelse och tolerans da? ARGH!! Jag far sa hetts pa intolerans!!! :@ Känns som att Österrike inte precis är det mest toleranta landet heller.
Jag kan sitta i timmar och skriva om det här, haha men nu ska jag ta och laga lunch^^


"Fair & sensibel" heter organisationen som höll föreläsningen.Ajjj!En stor mega-blasa pa foten fran helgen och en ballongmage som svällt upp sa mycket att jag tror jag kommer föda ett barn inom det senaste dygnet, that's the situation dear people^^ Känns som om det ända jag gjort idag är att äta, vilket kanske egentligen inte är sa bra för min stackars mage, men men. Undra da inte varför om jag kommer hem till Sverige och ser ut som en stor köttbulle^^Igar var tydligen inte morsdag?

Igar firade man morsdag i österrike och tyskland, sa jag trodde att det gällde i sverige ocksa sa jag ringde och grattade mamma igarxD Naja, bättre en gang för mycket än en gang för lite.

Heeeeeehhhhh. För mycket har hänt under det senaste dygnet men jag kan sammanfatta allt lite snabbt:
 
Dansen=lyckades dansa ganska fel och var sa nervös att jag stod och skakade redan nagra timmar innan allt började, men det var jätteroligt att sta och hejja med "pom-pomsen".

Sedan sa höll jag pa att köra över ett litet barn med moppen, som hoppade fram mitt i vägen fran en buske. Som tur är sa hade jag en bra reaktionsförmaga! Men satan vad rädd jag blev...

Senare pa kvällen sa gick jag först ut i telfs och sedan akte jag med nagra till Innsbruck och gick ut pa massa olika klubbar och kom hem ungefär kl. 5 imorse^^ FIT FOR FIGHT!

Nn har jag precis bakat en kladdis, eftersom jag har lite hemlängtan idag... Yummi! Var hos tammi idag och hon hade varit pa IKEA och köpt drömmar. Tummen upp för svenska kakor!


Stressad, nervös och taggad^^


Om 2 timmar bär det av! Vaknade redan imorse klockan 8 och var alldeles taggad och nervös sa att lyckas somna om var ju bara att glömma. Idag har jag uppträdande emellan fotbollsmatchen eftersom jag är en av "cheerdansarna". Jag har väldigt scenskräck och tycker egentligen verkligen inte om att sta inför publik, och jag har precis fatt veta att man aldrig, ALDRIG, kan bote scenskräck :O Oh nooo!
Men jag ar ända peppad pa att springa in med mina pom-poms och "dans-välkommna" alla fotbollsspelare som springer in pa planen^^ Det tror jag blir roligt, men senare i en av pauserna sa kommer jag att dansa solo och jag har fortfarande inte kommit pa nagon koreografi(!!!) sa jag antar att jag far improvisera xD

Senare ikväll aker jag med Caro, jessi, eva, tanya, michi och hannes till Innsbruck och det är utgang som star pa schemat! Vi har inget ställe att ha förfest pa, sa da tyckte caro att vi kunde ha det pa bussen till IBK(Vilket tar ungefär en timme) haha, busspartyy!hehe en tre-sekunders-färsk-bild xD lite halvtaggad i min "barca-pyjamaaaaahhs"!!!
Myyyys ikväll?Idag vet jag egentligen inte vad jag ska göra, men ikväll drar jag till Tammi och sa stannar vi bara hemma och ser pa film. Eller sa drar jag till floden "Inn" med nagra klasskompisar, men jag är lite less pa klassen för tillfället sa jag far se tihi xD
Det var ett tag sedan jag var hemma en helgkväll sa det blir ända ganska skönt. Dessutom sa maste jag vara fit inför imorgon, för da är det fotbollsmatch= Cheerleading och dans för min del, emellan matcherna! Är lite nervös om jag ska vara ärlig...

I belive in so much more.
Nu bär det av till skolan och idag har jag 2 timmars prov i tyska! :O wish me good luck!


Lust att ge min en spontan present?
Var lite snabbt i köpcentret, här i Telfs, och hittade kanske världens mest väldoftande parym(se bilden ovan)! Mummaaah, det platsar pa min önskelista inför min 18 ars-dag xD

Önskelistan inför min 18 ariga födelsedag(för de som är intresserade):


-Hoppa bungeyjump

- En tattuering(eller 2)

-Versace parfymen

-Ny mobil

-En resa nagonstans

-Money, money, money

-En fin cabriolet att steka iSa nu slipper ni att ga runt i timmar och undra vad jag önskar mig xD Varsagod! Tänka sig att jag snart bara om ungefär en manad blir vuxen :O
Kaos i skolan.


Jag börjar nu tycka att den österrikiska skolan är ända ganska cool, för idag hade "Matura"-eleverna, alltsa de elever som kommer ga ut det här aret, gömmt alla stolar i hela skolan i källaren. Skolan har 4 vaningar sa det tog en hel timme för alla elever att bära tillbaka stolarna. Lärarrummet var igenbommat fran golv till tak med böcker och blommor och nagon hade ställt ett träd där mitt i allt. Österrikisk party/folks musik spelades pa högsta volym, De hade blockerat skoldörren med sadant snöre som polisen använder när de ska spärra av ett omrade, toaletterna var proppfylldra med tidningar och ballonger och alla bänkar var ställda pa hög i huvudkorridoren xD Och överallt var klottrar "PROST!"(=Skal pa svenska).

Tydligen är det där en tradition xD hehe Geeiill.Ich will fressen!!!Hittade en bild fran när Alice var här och da gjorde vi en picknick vid stranden och köpte med oss allt onyttigt som vi hittade ungefär^^ Var och joggade idag, men kanske 10 minuter och resterande vägen gick vi och pratade med varandra. Lyckat. Ville bara säga att jag är jättehungrig nu och har värsta matattacken! Det värsta är att jag inte hittar nagot att äta, sa jag börjar snart knapra pa en hund tror jag xD RAuur!

What's föresten up med spotify??!?! :O :( Gefällt mir NICHT.


Hurtig Maggis!Idag ska jag försöka vara lite hurtig och släpa mig ut och springa med Tammi. wish me good luck ;)

Dorian var nyss här en sväng och snart kommer Martin och lunchar med mig och efter det blir det att aka tillbaka till skolan, jippie! Maste hinna köpa nya skor ocksa(IGEN!!) eftersom hunden i värdfamiljen bitit sönder ytterligare ett par skor -_- Grrrr! :@

Ciao!


Seeeegt.


Sitter i datorrummet i skolan just nu och eftersom de andra gör nagot skolarbete som jag inte maste göra sa passar jag pa att skriva lite pa bloggen :) Idag är hela himmlen gra och jag har redan druckit 3 koppar kaffe som ett desperat försök att ta bort tröttheten och fatt en dryg kommentar av en dryg kille, vaknat av mardrömmar under hela natten, kommit försent till lektionen och efter skolan maste jag ha hunnit skaffa mig energi och motivation för att jobba pa fritids i nagra timmar...
Nagon kanske där ute som har ett tips pa hur man kan rädda en sadan här dag?

Men en bra sak: Svergie gjorde potatismos av Österrike igar i hockey! 3-0!


No risk, no fun.


Until the lights go out.


25 000 människor i publiken och timmar med musik som pulsar ända in i adrorna. Ja det var ett av det häftigaste jag gjort. Tummen upp för David Guetta!! Efter koncerten gick pa aftershow party sa jag kom inte hem förens 5 imorse^^ lite död kanske...
RSS 2.0