If you hang me out to dry...Tjingeling, har precis haft klar tmin skoldag som bestod av 70 min xD Nu ska jag på Möte med Referdia(ska skriva mer senare om vad Referdia är för något).


Från den goda tiden när jag fick fika!


Från mitt favoritcafè "Göteborg".

Har gått ihop med några i klassen och paktat mig att vi inte ska äta godis, dricka läsk eller go'fika innan jul(förutom adventsfika såklart!). It's gonna be hard, men med stöd från andra ska jag nog klara mig utan choklad tills jul xD  Ska försöka komma igång lite mer med träningen nu också, så att jag blir Fit for Fight!


11-11-11

Lite uppdatering: Igår var jag ledig från skolan och på kvällen gick jag på ett utbildningsmöte för Referdia, som jag ska bli representant för. Innan mötet skulle tänkte jag handla en balklänning som jag hade sett tidigare på BikBok, och när jag kom dit så stod det "50% på allt i affären", så det slank ner lite mer saker i shoppingkassen och dessutom fick jag en halsduk på köpet = gillas! Lägger upp en bild på balklänningen senare^^
Och idag efter skolan så ville mamma bjuda mig på en ansiktsbehandling, vilket var hur skönt som helst:) Tänkte åka och rida idag, men jag är alldeles för trött... kan fortfarande inte sova om nätterna så jag pendlar mellan att vara hyper och övertrött, till att vara seg ochdödstrött :/Har ni tänkt på vilket coolt personnummer bebisarna som födds idag får?


You must be the change you wish to see in the world.Jag behöver några koppar kaffe!


Kan inte sova om nätterna längre, så jag är rätt så müde idag! Men nu ska jag dra till skolan och sedan blir det att jobba till kl. 20.00 ikväll, och efter det tänkte jag försöka hinna träna lite efteråt, men får se hur trött jag känner mig. Färgade föresten håret igår, men det synd inte så mycket, hehe.

Ha en bra dag baaawses!


Ensam hemma.

Hello! Idag har jag hälsat på min bror och lekt med tvillingarna och efter de gick och la sig så åkte Jonas och köpte burgarna och strips på Max som vi gottade i oss till middag. Nu sitter jag bara ensam hemma och ser på EMA. Känns så trögt att lovet redan är över :(Double trouble!<3


If I had the time I'd stop the world and make you mine.

Här kommer några bilder från när jag och Hannes var vid havet! I morse kl.06.00 lyfte hans plan till Österrike, så nu blir det 51 evighetslånga dagar tills jag åker till honom och vi kan ses igen :(
Har tröstätit en "jättenyttig" frukost bestående av nutella och mjölk, men ikväll ska jag försöka skärpa mig och  släppa loss lite grann på årets privata halloweenfest! Har känslan av att vi kommer göra östra ersboda osäkert ikväll;) Har dock ingen aning om vad jag ska klä ut mig till... Någon som har en idè?
<3


Biokväll.

Idag åkte jag och älsklingen till havet och det var så galet vackert! Tog en massa bilder som ja lägger upp senare^^ Det var tänkt att vi skule ut på "Pipes" ikväll, men planerna blev ändrade, så vi går på bio med Frida istället. MYYYS!
RSS 2.0