This is a lesson learned.Tjingeling bloggen!

För mig så har de senaste dagarna bestått av stallet, myskväll med  världens bästa Adrian, jobb, skola och mera jobb. Kom hem igår kl 00.00 efter jobbet och idag ska jag jobba från 17.00 till 00.30, så lördagen kommer troligen gå till att lata mig. Men jag trivs verkligen på nya jobbet så det känns inte så jobbigt som det låter :)

Nu ska jag speed-sova innan jag börjar jobba, Go' eftermiddag!Treat the people you love, like you wanna be loved.Second try.

Förlåt för uppehållet, men nu ska jag börja blogga igen! Ska ändra designen också, så håll ögonen öppna ;) Har lyckas proffsat till mig och lärt mig att göra såhär:

Det här var bara min "övningsbild", ska börja fota mer också.


Prio ett.


Pappa: Prio ett i ditt liv är att välja rätt låt, och det lyckas du nästan aldrig med, därför hämnas jag med att sänka volymen så att du nästan inte hör något!


Mumma, mamma har precis bakat focaccia, som jag tjuvsmakat av och det är såååå gott! yummy yummy!
It seems so easy.


Har klippat och klistrat lite nu med håret, så nu är det kort, blondare och jag har lugg igen^^Bjuder på en nyupptäckt(för mig) och väldigt bra låt:"Yeah, I don't like giving up
'cause giving up is easy"Man blir alltid sjuk vid fel tillfälle.


Skola, jobb, sjuklingar hemma, för mycket regn, ja kanske lite av varje har gjort så att jag inte kan ignorera att jag egentligen känner mig sjuk, så jag stannade hemma idag från skolan och försöker hinna bli frisk på en dag, för jag tänker inte stanna hemma imorgon i alla fall. Då får jag helt enkelt ignorera den svullna halsen, den rinnande näsan, hostningarna som river upp sår i halsen, och mina onda öron. Imorgon ska jag till skolan, åka till stallet och rida minst en häst(beror på vad jag hinner), och sedan blir det att jobba från kl. 18.00 till halv 1 på natten.
Någon som kanske har en mirakelkur att dela med sig av?

Är ändå så glad, för för några dagar sedan så bokade Hannes flygbiljetterna! Så han kommer hit den 26:e Oktober :D Lääängtar så galet mycket!

Har btw blivit lite beroende av O.C.^^


Slänger upp någon bild på mig och schnygga Frida.


Oompa loompahz.
Det är inte alla som får åka segway på jobbet!

Hejhej!
Hade första dagen idag på jobbet, och fick för första gången åka segway, vilket är ett av det roligaste man kan göra! Skulle kunna åka runt på en sådan hela dagarna xD


Saknad.


When I'm lonely yes I know I'm gonna be

I'm gonna be the girl who's lonely without you.

When I'm dreaming yes I know I'm gonna dream
I gonna Dream about the time when I'm with you.

And if I get drunk, yeah I know I'm gonna be
I'm gonna be the girl that gets drunk next to you.

And if I haver, whatever the fuck that means
I'm gonna be the girl who havers next you.Tänk om jag hade sattsat på något annat?


Hittade en massa gammla bilder från en USB.

Bilderna från ovan är från en tid när jag var som mest angangerad i ridandet/hästar. Ägaren av ridanläggningen och hästarna hade åkt på semester, och jag fick ta över en stor del av ansvaret av gården, medan hon var borta i några veckor. Jag var medryttare på en unghäst, som hette Vinda, som nu blev högutbildad på Strömsholms och såld för så mycket pengar, som bara några få lyckliga har i fickan.

Den här tiden var jag 100 % inställd på att jag skulle börja på Dilles Gymnasium eller Wångens Gymnasium, som båda ligger i Östersund. På de gymnasiumen finns det en inriktning, och det är Islandshäst. Där skulle jag ha fått lära mig att rida in en unghäst, vidareträna äldre hästar, sköta om flera hästar samtidigt, ställa upp i några av de största tävlingarna i Sverige och bo där, på internat. För mig var detta det självklara valet, och jag såg en framtid där jag skulle jobba med islandshästar. Eller åtminstone äga några hästar själv.

Sedan började jag nian och förvirringen satt igång(det var säkert då jag blev så förvirrad som är är ännu idag), och av någon anledning så valde jag att gå på ett gymnasium här, i Umeå. Ibland händer det att jag undrar över hur allt skulle ha varit, om jag hade sattsat och börjat på en av de islandshästgymnasiumen i Östersund. Jag hade säkert aldrig åkt iväg till Österrike då, troligtvis levt ett helt annat liv och varit en helt annorlunda.

Jag rider fortfarande ibland, men jag har tappat väldigt mycket kunskap och känsla för ridandet, men glädjen och känslan av att bara galoppera fram över ängarna och tölta över skogsstigarna finns kvar. Men nu är allt så annorlunda. Jag har sett en annan värld och samtidigt upptäckt att det finns så mycket mer i livet, än vad jag först trodde, men jag har fortfarande ingen aning om vart jag hamnar i framtiden. Jag låter mig överraskas helt enkelt!


Jag försöker i alla fall!


Aaaah! Tycker det är så svårt med bloggdesign, men nu har jag lyckats fixa en ny header, men skulle gärna vilja ändra bakgrunden och göra så att rubriken blir större. Finns det någon snäll människa därute, som vet hur man gör det? (a)


Sjukhuset.


Var tvungen att åka till sjukhuset idag, så jag missade både skolan och min jobbintervju :( Buuh! Fick medicin, så förhoppningsvis blir det bättre innan kvällen, annars måste jag åka dit igen.


Bilden smygtog busungen Alice av mig.

Ska bara ta det lugnt idag och inte göra så mycket mer än att se OC och knapra läkemedel...


RSS 2.0