We were hungry before we were born.


Till er alla som tror att det inte händer någonting i Umeå!

Tror ni att det inte händer någonting i våran stad Umeå? Då kan jag med glädje säga att ni har fel. Vår stad har egentligen en levande kultur, där det kryllar av en massa roliga, annorlunda och kreativa saker. I mitt UF-företag, som jag har tillsammans med 6 andra tjejer i min klass, så driver vi en kulturtidning på webben för Umeås ungdomar, där vi skriver om olika händelser i Umeå. Klicka här för att komma till hemsidan!

Packning och bra musik på hög volym.

Bjur på en smågammal bild från i höstas.

Passar på att packa lite nu, så slipper jag göra det imorgon. På lördag bär det av igen till Österrike! Jag ska även praktisera där en vecka, i min kompis- mammas- skoaffär. Undrar vad jag kommer att få göra på dagarna... hm, men det ska bli spännande att få prova på hur det är att jobba i Österrike. Det som är jättebra är att skoaffären ligger i ett stort köpcentrum/galleria, nära både mina vänners skola och pojkvännens skolan, så då kan de komma och hälsa på mig då och då under dagarna= Awsome!

Keep you hands warm and cool.

Fick dessa söta, smått flummiga vantar i julklapp, hihi
Vaknade i morse med en fläskläpp, men har ingen aning om hur jag fick den?

Imagine none of this is real.

Visste ni att sångaren i bandet tog självmord ca ett år efter att låten släpptes? Hemskt och tragiskt.

Om en vecka bär det av igen!

Godmorgon! Fick precis frukost på sängen, vilket måste vara ett av de bästa sätten att starta en dag på.
För 3 veckor sedan var jag i Österrike och det var verkligen helt underbart att äntligen få träffa alla igen. Min pojkvän och mina vänner hade varit så gulliga och planerat in en överraskningsfest för mig på kvällen när jag hade kommit dit. Haha, fast det gick lite osmidigt till eftersom jag stod i duschen när de kom och gick ut från badrummet i enbart handduk när alla plötsligt stod där utanför xD Överraskningsfesten var nog den bästa överraskningen jag någonsin fått! Som ett plus på kanten hade alla tagit med sig min favoritmat, mitt favorit godis, min favorit tårta, mina favvo snacks och dricka osv. Förutom överraskningsfesten så åkte jag ganska mycket slalom med Hannes, var en dag på "Aqua Dome" (Ett lyxbadland), gick på bal, partajade, shoppade, Såg för första gången en handbollsmatch, åkte Gondol, rodlade, gjorde en skidtur osv. Det blev en ganska aktiv och händelserik vistelse.
Och det bästa är att jag åker dit igen, om prick en vecka! Ska vara där i 2 veckor och en av veckorna ska jag vara på praktik. Lääängtar!
Åkte med den här liften i ca 10 min, bytte sedan till en annan som tog 20 min och sedan ytterligare en till innan vi var på toppen.
<3

Busungar!

Tvillingarna är här och busar runt som två små söta galningar. Pappa lärde dom att mäta saker så de ägnade en hel kvart åt att gå omkring och mäta olika saker. Tänk vad härligt om man själv kunde roa sig så lätt!

Riktning dimman.


Party like a rockstar, Sleep like a princess.

Nu borde jag börja sova bättre!
Nu ska jag ta en powernap och ladda upp mig inför kvällens äventyr!

Tremble Little Lion Man.

Tänke lägga upp en bra låt som har fastnat i mitt huvud innan jag går och lägger mig. Mumford and Sons spelar låten och jag tycker de är helt grymma. Rekomenderar även deras låtar Liar och The Cave. Sov gott!Comeback!

Har haft en rejäl bloggpaus nu i några månader, men tänkte böra blogga nu igen!
Bättre sent än aldrig, eller hur? Ska ändra headern snart också. Har ledigt idag, vilket är hur skönt som helst. Var igår på IKSU och gick på 3 träningspass med dansträningsgruppen. Första passet var Yoga, vilket inte riktigt är min grej, men andra passet som hette Sh'bam var det roligaste passet jag varit på! Vi dansade som galningar tills svetten rann. Sista passet var pilates och det var faktiskt ett skönt sätt att träna på. NU ska jag försöka få migsjälv att lyfta rumpan från soffan och träna lite. Cya!

RSS 2.0