Om en vecka bär det av igen!

Godmorgon! Fick precis frukost på sängen, vilket måste vara ett av de bästa sätten att starta en dag på.
För 3 veckor sedan var jag i Österrike och det var verkligen helt underbart att äntligen få träffa alla igen. Min pojkvän och mina vänner hade varit så gulliga och planerat in en överraskningsfest för mig på kvällen när jag hade kommit dit. Haha, fast det gick lite osmidigt till eftersom jag stod i duschen när de kom och gick ut från badrummet i enbart handduk när alla plötsligt stod där utanför xD Överraskningsfesten var nog den bästa överraskningen jag någonsin fått! Som ett plus på kanten hade alla tagit med sig min favoritmat, mitt favorit godis, min favorit tårta, mina favvo snacks och dricka osv. Förutom överraskningsfesten så åkte jag ganska mycket slalom med Hannes, var en dag på "Aqua Dome" (Ett lyxbadland), gick på bal, partajade, shoppade, Såg för första gången en handbollsmatch, åkte Gondol, rodlade, gjorde en skidtur osv. Det blev en ganska aktiv och händelserik vistelse.
Och det bästa är att jag åker dit igen, om prick en vecka! Ska vara där i 2 veckor och en av veckorna ska jag vara på praktik. Lääängtar!
Åkte med den här liften i ca 10 min, bytte sedan till en annan som tog 20 min och sedan ytterligare en till innan vi var på toppen.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0